Kalbimin Bahar'ı| 36

1.2K 103 163
                                    

Bahar'ın ağzından,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bahar'ın ağzından,

Yavuz'un sürprizinin üzerinden günler hatta haftalar geçmişti. Yavaş yavaş her şeyimiz hazır olmuştu. Gelinlik, damatlık, düğün mekanı ve tarihi. 14.09.2023.

 Düğünümüze bir haftadan az bir zaman kalmıştı. Doğal olarak herkes telaş içindeydi. Her ne kadar her şey tamam olsa da herkes son dakikada bir aksaklık çıkmasından tedirgindi. Buna bende dahildim. Her şey rüya gibi geliyordu.

Birkaç hafta önce düğün davetiyelerimiz basılmıştı ve dağıtıma çıkmıştı. Önümüzde sadece düğünü gününü beklemek vardı. 

Kızların ısrarıyla bugün kız kıza bir gece geçirecektik. Aynı şekilde Yavuz'da arkadaşlarıyla. Ayrı mekanlarda ayrı ayrı vakitler geçirsek bile içimizdeki heyecan ortaktı.

Kızların ayarladığı mekana gitmek için hazırlanmaya başlamıştım. İlla ki kırmızı bir şeyler giymem için beni ikna etmişlerdi. Bu ısrarın sebebini anlamasam da onları dinlemiş üzerime kırmızı bir elbise giymiştim.

Makyajımı yapmak için masaya oturduğumda telefonumun çalmasıyla bakışlarım ekrana düştü. Hızla telefonu açarak hoparlöre aldım ve makyaj masama bıraktım. "Efendim?"

"Müstakbel karımla mı görüşüyorum acaba?" diye konuşan Yavuzla gülümsedim. "Evet, müstakbel kocacım." 

Böyle hitaplar ne kadar garibime kaçsa da Yavuz'a uyarak konuşmuştum. Yavuz'un gülme sesini işittiğimde dayanamayarak bende güldüm.

"Bizimkiler bir yer ayarlamış arkadaşımın mekanı. Muhtemelen oraya gideceğim. Sen napıyorsun?" 

"Hazırlanıyorum, bizimkiler de bir şeyler ayarlıyor ama çözemedim. Oraya geçeceğim." dedim yüzüme nemlendiricimi sürerken.

"Hm, işimiz bitince görüşür müyüz?" dediğinde güldüm. "Ne o özlediniz mi mimar bey?" dedim neşeli bir sesle. 

"Çok özledim, sen özlemedin mi?" dediğinde derin bir iç çektim. Özlemez olur muyum? Çok özledim. Belki gece görüşürüz." dedim ondan cevap beklercesine.

"Görüşelim, bunu söz olarak aldım." dediğinde başımı salladım. "Tamamdır."

"Ben seni tutmayım daha fazla, hazırlanmana bak. Seni seviyorum." dediğinde hızla cevap verdim. "Bende seni seviyorum. Görüşürüz."

Telefonu kapattıktan sonra makyajıma tekrar döndüm. Çok abartı sevmediğimden sadece maskara ve rujla makyajımı yapacaktım. O yüzden makyajım çok uzun sürmeden bitmişti. Saçlarımı duştan sonra fön makinesiyle kurutup şekil vermiştim. O yüzden hazırdım.

Telefonumu ve çantamı alarak evden çıktım. Kızlar konum atmıştı o yüzden telefondan navigasyonu açarak onların attığı konuma ilerlemeye başladım. Bana atılan konuma ulaştığımda boş bir yere arabamı park ettim. Ardından arabadan inmeden etrafıma bakındım. Buraya ilk kez geldiğim için merak ediyordum.

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin