Kapitola 37

3.9K 329 22
                                    

Eeh... Možná bych sem měla napsat, že tahle šást je minimálně 13+, ale zakazovat vám nic nemůžu :D Připadám si megaperverzně a extra se za to stydím. Neplánuju ještě někdy psát takhle úchylný scény :D Je to vážně... Ponižujuící :D 

Votujte, komentujte :3 

Love u all :))

Liam

Tlačím její křehké tělo před sebou. Celou bytostí buší touha, která mě nutí chtít jí přitáhnout blíž k sobě, ale statečně jí odolávám. Nesmím podlehnout. Skončilo by to pro nás oba špatně. Pokud podlehnu, nebude cesty zpět, a všechno půjde do ještě většího kopru, než už je. Snažím se nedýchat moc zhluboka, protože její vůně dělá s mým odhodláním moc špatné věci. Ignoruju její třas a odhodlaněnás smeruju do mého bytu. Nevím, kde bych tu pro ní rychle sebral oblečení, proto jí půjčím nějaké své. Alice se o to později postarám. Jdeme ještě pár minut, naprosto mlčky, než konečně dorazíme před mé dveře. Chytím obě její zápěstí a rychle dveře otevřu. Postřčím jí dovnitř a zamknu za námi. Konečně vydechnu. Čelem ke dveřím konečně nechám svůj odhodlaný výraz spadnout a nahradí ho bolestný škleb. Nezvládám to. Nevím, jak se sebou budu moct žít. Zradil jsem jí. 

"Dáš mi to podělaný oblečení?! Nechci se v tvojí blízkosti vyskytovat víc než je nutný."zavrčí na mě. Trhnu sebou. V krku mám sucho a tak rychle polknu. Otočím se a aniž bych se na ní podíval vyndám ze skříně nějaké svoje triko a boxerky. Podám jí to a dám si dobrý pozor na to, aby její prsty nezavadily o ty mé. 

"Koupelna je támhle. Nic nezkoušej, odsud se prostě nedostaneš."zamumlám a mávnu rukou směrem černým dveřím. Hodí po mě otrávený výraz No-neřikej a zapluje do koupelny. Posadím se na postel a složím hlavu do dlaní. Chci křičet, mlátit kolem sebe, nebo něco rozbít, ale musím tu sedět jak blbec, čekat, až se převlékne a potom jí odvést tam, kde mi jí definitivně seberou? Jsem slaboch, že se jí vzdám tak lehce, ale co mám sakra dělat?!

"Jsem hotová."byl jsem natolik zahloubaný ve svých myšlenkách, že jsem si ani nevšiml, že už není v koupelně. Její hlas je slabý a když k ní zvednu oči málem upadnu. Moje triko je jí dlouhé skoro až ke kolenům, tahá si za jeho lem a nervózně se hryže do spodního rtu. Vlasy má rozpuštěné a obličej odmalovaný. Nikdy jsem neviděl nic krásnějšího. To je okamžik, kdy se ve mě všechno zlomí, její krása mě nakopne, její nervozita přesvědší, a  moje oblečení popožene. Nemyslím, prostě přejdu k ní. Couvá přede mnou, ale za ní už je jen zeď. Dívá se na mě vyděšeně. Jsem bastard, a půjdu do pekla za to, co se chystám udělat. Opatrně, pomalu zvednu ruku a lehce jí pohladím po tváři. Mám strach, že se pod mým dotykem rozsype, její třas mě děsí, ale zároveň nutí pokračovat. Musím jí uklidnit a aspoň na moment se zbavit té díry, která se nachází místo mého srdce. Pořád jí hladím, dívá se na mě zmateně, ale cítím, jak z ní napětí odplouvá. Náš dotyk smývá všechny problémy, starosti i strach. Po chvíli zavře oči a opře svou hlavu do mé ruky. Má tak neskutečně hladkou kůži. Palcem jí přejedu po linie rtů a díky jejímu zachvění se po dlouhé době upřímně usměju. Nedokážu to pochopit, ale chce mě. Má pořád zavřené oči a proto si nešimne, jak se k ní nakláním. Těsně před jejími rty se zastavím a pořádně se nadechnu. Kdyby dokázala vůně dovádět k orgasmu, byla by to ta její. Poplašeně otevře oči, které jí okamžitě padnou na mé rty. Ty své si nervózně olízne, což je pro mě konec. Spojím naše rty. Už jsem zapomněl, jak úžasný pocit to je. Nic jiného nevnímám, je tu jen ona. Kdyby sem teď někdo vtrhl, nevěděl bych o tom. Má hebké rty, a její váhavé pohyby mě nutí chtít jí ještě víc. Smazávám vzpomínku na to, jak jí líbal Andrew, a nahrazuju ji tímhle. Opatrně spojím naše jazyky, a nový příval slasti zaskočí moje tělo. Krev mi ve spáncích tepe a srdce mi vyskakuje z hrudi. Musí cítit, co se mnou dělá. Natisknu se na ní víc a ruku umístím na její pas. Je tak štíhlá... Musím jí přidržovat, aby neupadla, ale sám mám co dělat, aby mě nohy unesly. Jsem jí naprosto očarovaný. Nevím, co budu dělat, až jí odvedu. Nemůžu bez ní být. Adrian si jí nezaslouží. Není pro ní dost dobrý. Nikdo není... 

Susan

Jeho polibky jsou něžné, z čehož se mi podlamují kolena. Nedokážu pořádně myslet, můj mozek je na kaši. Chci mu být blíž! Tisknu se na něj a rukama si ho tahám pořád víc k sobě. Zajede mi rukou pod tričko a já se zachvěju. Nikdy dřív jsem takovouhle touhu nepocítila. Celá hořím a teplota místnosti se dostává k bodu varu. Nedokážu vnímat nic kromě něj. Jak se to stalo?! Před chvílí jsem ho v koupelně proklínala, a teď tu stojím natisklá na zeď a toužím po něm? Očaroval mě... Zajedu mu oběma rukama pod triko a konečně na vlastní kůži prověřím jeho jemnou kůži. Zachvěje se a já se mu do polibku pousměju. Zavrčí a začne mě líbat vášnivěji. Ruku přesune na moje pozadí a nadzvedne mě, aniž by přerušil kontakt našich úst. Omotám si nohy kolem jeho pasu a jsem znovu natisknutá na stěně. Teď vůbec neřeším, jak těžká musím být, připadám si dokonalá. V podbříšku se mi rozpíná nepopsatelný pocit, a cítím, že na něj to má také silný efekt. Myslím, že maličko zrudnu, když si uvědomím, co mi to tlačí do stehna... Teď se usměje on. Jednou rukou si pohrávám s jeho vlasy a druhou mu zatínám do ramene. Přesune své polibky přes mojí tvář ke klíční kosti a já zasténám. Chci víc, tohle mi nestačí. Vydá zvuk podobný zavytí  a odlepí nás od stěny. Spojí rty s mými a někam mě nese. Kam zjistím, když mě položí na měkou matraci. Nestihnu začít protestovat, hned je na mě a dál mě líbá. Dál už protestovat nechci. Ruce má vedle mé hlavy a já kašlu na morálku. Chci ho tak, jak ještě nikdy nic. Rukama putuju přes jeho břicho k lemu jeho trička a rychle mu ho přetáhnu přes hlavu dřív, než zjistí jak se mi klepou prsty. Neprotestuje, spíš naopak, ochotně mi s tím pomůže. Jeho tričko skončí na podlaze a to co mám na sobě já, ho po chvíli následuje. Ležím pod ním jen podprsence a jeho boxerkách. Nadzvedne se a prohlédne si mě.

"Jsi..."polkne a já zrudnu. Vím, že nemám křivky modelky... "Jsi..."zkusí to znovu, ale musí si skousnout ret.

"Jsi naprosto dokonalá."Zavrčí a znovu se vrhnu na mé rty. Zakňučím. Bez trička je naše spojení ještě těsnější, ale já pořád nemám dost. Potřebuju ho. Neskutečně po něm prahnu. Jemně hladí můj bok, což naprosto kontrastuje s jeho hladovými polibky. Měla bych to stopnout, protože vím, že tohle je to jediné, co od něj dostanu. Nevím, co ho najednou popadlo, ale jsem si jistá, že se to nebude opakovat, ale prostě to nedokážu. Nedokážu myslet na nic, natož na budoucnost. Nejspíš včera žádnou do postele nedostal, a potřebuje si na mě vybít svou sexuální flustraci, ale je mi to naprosto jedno. Užívám si jeho pozornost, jeho dotyky, i každý vzdych, který vydá, když se ho dotknu. Naše těla se proti sobě prohýbají. Je něžný, i když jeho první příraz bolí. Skousnu si ret a donutím ho, aby se dál pohyboval. Nevím, proč vypadal, jakoby chtěl přestat. Jsem jenom dalš děvka na jednu noc... Respektive soulož, proč by se staral o její pohodlí? Ale stará. Pohybuje se pomalu a mě to nestačí. Prohnu se a tím ho posunu hlouběji. Oba zasténáme. Potom už se nedokáže ovládat. Když už to napětí nemůžu dál vydržet a mám pocit, že se celá rozkočím, konečně to přeteče. S pohledem do jeho očí křičím jeho jméno. On tvrdě přiráží a já už jen bezhlesně sténám. Ještě pořád není, proto se proti němu začnu pohybovat. Jeho tělo je celé spocené. Najednou vykřikne mé jméno, zastaví a sesune se vedle mě. Oba jsme zadýchaní a já neodolám, a opřu si hlavu o jeho rameno. Jsem překvapená, když mě silně obejme oběma rukama a jemně políbí do vlasů. 

Ty bláho ty bláho ty bláho :DDDD Já to snad celý smažu... :D to je hrůza! :D achjo... :D 

Electric girlWhere stories live. Discover now