Kapitola 58

3.2K 327 75
                                    

Liam

Alice mě k sobě pevně tiskla a mě se i přes mou snahu vymanit se jí a konečně to skončit nepodařilo odstrčit jí. Alice mi tiše vzlykala do ramene, což byla asi první věc, kterou jsem slyšel od chvíle, kdy Eliz upadla. Probralo mě to ze šoku, ale ne dostatečně. Moje malá sestřička pláče. Uvědomoval jsem si, že to není správné, ale žal v mém srdci byl moc silný na to, abych začal uklidňovat jí. Místo toho jsem jí k sobě pevně přitiskl a jemně ji hladil po zádech. Neměl jsem slova útěchy, protože ve mě se nenacházela. Přes slzy jsem neviděl na Eliz, což mě po chvíli začalo šíleně štvát. Jemně jsem se od Alice odtáhl a setřel ji slzy.

"Omlouvám se."zašeptal jsem. Vzlyk opustil její ústa, která si rychle zakryla rukou.

"Už na to nikdy nemysli. Nemůžeš mě tu takhle nechat."řekla trhaně přes vzlyky. Na to jsem nic říct nemohl. Chtěl jsem to. Chtěl jsem za Eliz, co nejrychleji je to možné, ale Alice mi připomněla, že tu mám ještě povinnosti. Rychle jsem Alici obešel a klekl si k Eliz. Její víčka byla zavřená a ležela tak klidně, že bych si mohl klidně chvíli nalhávat, že jen spí. Na to ale nebyl čas. Opatrně jsem ji zvedl do náruče a otočil se na Alici. Měla pevně stisknuté rty a odhodlaný výraz. Kývla na mě. Chabě jsem se usmál a rozplynul jsem se.

Život měříme příliš jednostranně; podle jeho délky a ne podle jeho velikosti. Myslíme víc na to, jak život prodloužit, než na to, jak ho opravdu naplnit.

Eliz nebyl dopřán dlouhý šťastný život. Přišla o mnoho důležitých etap života, ale nemyslím si, že by to někomu vyčítala. Byla úžasná. Neznal jsem ji dlouhou dobu, ale přesto se pro mě stala tím nejdůležitějším. Tu díru, co mám uprostřed hrudi už nic nezaplní. Nikdo ji nenahradí. Bude první a poslední láska mého života. Nechci žít, ale budu.

Kvůli ní.

Je tu moc nedořešených věcí, které musí být dodělány. 

Konec 1. dílu

....................................................................................................................................................................................

Jo, jsme na konci, ale klid, 2. díl začnu psát co nejdřív! :) Takže chci vědět naše názory, a protože je tohle poslední kapitola, chci jich vážně hodně! :D a taky si někdo napište o věnování, protože vážně nevim komu ji věnovat! :D

Oh Bože.... Je mi divně, jak to skončilo :D

Zbožňuju vás!

Zatim se mějte lidičky, a koukejte sledovat, kdy se tu objeví 2. díl!!!

Electric girlOnde histórias criam vida. Descubra agora