Kapitola 47

3K 328 67
                                    

Zbytek dne strávím s Andrianem v zahradě. Nálada mezi námi je konečně uvolněná, nepřipadám si, jako jeho snoubenka. Chováme se jako kamarádi, a já jsem za to šťastná. Bohužel naší zábavu při slovním fotbale zbabrá déšť a my se oba tlemící rozeběhneme schovat pod nejbližší strom. 

"Vypadáš jak zmoklá slepice."oznámí mi Adrian s vážným výrazem. 

"Zmlkni, kouhoute."zamručím a začnu si z vlasů vyklepávat vodu. Zasměje se a žďuchne do mě. Maličko zavrávorám a skončím přitisklá na jeho hrudi. Vypadá to, že fáze kamarádství zase končí.. Achjo. 

"Jsi krásná."zašeptá a pravděpodobně ho hoděn fascinujou moje rty, protože na ně zírá jako na zjevení. Polknu, tohle není ani maličko dobrý. Začne se přibližovat, a já se snažím co nejrychleji vymyslet, jak se dostat z týhle debilní situace. Naštěstí najednou Adrian vyjekne, uskočí a sáhne si na krk. 

"Sakra!"když se zmateně podívá nad sebe, dojde mi, že mu pravděpodobně přistála kapka přímo za krk a začnu se šíleně smát. Ublíženě se na mě podívá, ale okamžitě se usměje. Stoupne si za mě, obejme mě kolem pasu, a společně sledujem padající déšť. Jeho zvuk je uklidňující. Miluju ten čerstvý vzduch, který nastává, když se rozprší. Fascinuje mě, jak se listy pod náporem proudů vody ohýbají a divím se, že se ještě nezlomily. Po chvilce vodopády končí, pravděpodobně to byla jen chvilková přeháňka. Povzdechnu si a opřu svou hlavu o Adrianovo rameno. Schová tu svou do mých vlasů a já na chvíli zapomínám na všechny problémy. Liam, Vik, Andrew, Isabella, otec... Všechno to se mi vykouří z hlavy, dokud se Adrian zase neodtáhne. S rošťáckým výrazem se postaví přede mě. 

"Měli bysme se jí usušit a sundat ze sebe to mokrý oblečení."mrkne na mě a než stihnu začít protestovat, chytá mě za ruku a vláčí k mému pokoji. Nevyspím se s ním, to doufám ví! Zastaví před mýma dveřma a otočí se na mě. 

"Nevíš, jak strašně se těším, až budeš moje manželka."polije mě horko a cítím jak rudnu. Sklopím pohled a přinutím se k úsměvu. Adrian se jen zasměje, lehce mě políbí na tvář a odejde. Ten kluk je občas vážně divnej. V pokoji ze sebe rychle stáhnu mokré hadry a vlezu pod horkou sprchu. Jsem tu tak dlouho... Jak moc se asi Vik změnil? Budu k němu něco cítit, nebo to bude bratr stejně jako když mě unesli? Bude se na mě zlobit? Andrew... Bude stejný jako dřív? Bude se mnou flirtovat a snažit se mi dostat do kalhotek, nebo bude mít přítelkyni, a mě bude ignorovat? Bude mi to vadit? Otec... Bojím se. Určitě nebude nadšený, až zjistí, že si budu brát Caucho. Jsou pro nás špína, odvěcí nepřátelé. Bude schopný ublížit mi? Zbije mě? Zamkne mě a ublíží těm, které se mnou pošlou? Je to vážně divné, ale nebojím se toho, že by někdo z Cauhco ublížil někoho od nás. Nebojím se odvést je na naší základnu. Mám strach, že budeme my schopni ublížit jim. Možná, že je to jeden z důvodů proč nechci, aby se mnou šel Liam... S povzdechem vylezu ze  sprchy a zamotám se do ručníku. S dlouhým nádechem vylezu z koupelny a začnu po posteli hledat pyžamo, když se otevřou dveře. Zajíknu se a prudce otočím, čímž mi slítne osuška. Podívám se dolů, na své nahé tělo a teprve potom na nečekaného návštěvníka. Ještě setinu před tím, než ho spatřím, doufám, že je to Alice... 

Nová kapitola je tu! :D vzhledem k tomu, že ve čtvrtek  budu pravděpodobně zkoušená ze všeho z čeho jde (bude 18., a ja jsem 18. :D), tak ve středu nic nebude! :D zítra chci napsat Deathly Wings (ale úplně si nejsem jistá, že se k ktomu přemluvim :D). Takže kapču tu máte už dneska, i když za počet votů u tý minulý jsem vážně smutná :(( Zhoršuje se to, že ty voty tak klesaj? :/ Chci vám oznámit, že už se pomalu blížíme ke konci :D I když ten pravděpodobně nebude takovej, jakej si ho všichni představujete :D Těším se, až to zjistíte! Argh, nemůžu se dočkat! :D 

Mám na vás otázečku!! :D máme tu pár kluků, takže by mě zajímalo, kterej vás bere nejvíc! 

Liam

Vik

Adrian

nebo Andrew? :D

Chci to do komentů! :D U mě samo vyhrává Liam :D I když po týhle kapitole jsem si dost oblíbila Adriana :D divný... :D I přes to žalostný množství votů vás zbožňuju!!! :)) 

Hope u like it! :))

Electric girlKde žijí příběhy. Začni objevovat