47.Bölüm: Orijinal replik ve takma isim...

1.3K 87 69
                                    


Hayal uyanınca, Evren’in kollarının arasında dönüp onu izlemeye başladı. Elini kocasının yanağından çenesine doğru okşayarak gezdirdi. Hafif çıkan sakalları parmak uçlarını huylandırdı, küçük bir kıkırtı kaçtı dudaklarının arasından.

“Karıcığım...” derken uyku mahmuru çıkmıştı sesi. “... sen çok yaramaz oldun.”

Güldü Hayal. “Ne yaramazlığımı gördün Kocacığım. Sadece seni seviyordum.”

“Senin kokun bile yaramazlık sebebi Karıcığım.” Alnını, alnına yasladı gülümseyerek. Gözleri hâlâ kapalıydı. “Acıktınız mı?” diye sordu.

“Bebeğimiz uyuyor, bana da sen yetersin zaten.” derken kıkırdadı Hayal.

Yeşilin en parlak tonuna bürünmüş gözlerini aralayıp baktı karısına Evren: “Ah...” diye iç çekti. “Bana da sen yetersin ama henüz doktordan izin çıkmadı.”

Hayal parmaklarını dudak kıvrımlarına yerleştirdi genç adamın. “İki gün Evren, bu iki günün sonunda küçük sargılar toz olacak.” Çenesini öptü: “Ve sen yine benim yaramaz Evren'im olacaksın.”

Evren’in çapraz bir gülümseme belirdi yüzünde. “Karıcığım, filmin repliği tanıdık geldi sanki ... ve hatta bana aitmiş gibi.” Karısının yüzünü avuçlarının arasına aldı: “İki hafta Hayal, bu iki haftanın sonunda çoktan evli olacağız, orijinal hali buydu.” Burnunu hafifçe burnuna dokundurdu. Hayal pembeliğin ufak ufak yayıldığı yanaklarına gülümseme kondurdu.

“Ve mükemmel son!” dedi Evren küçük bir öpücük bırakıp genç kızın saçını kulağının arkasına kıstırırken. Yataktan kalkarken Hayal bileğini tuttu.

“Nereye?”

“Kahvaltı hazırlamaya Karıcığım.”

“Yat yat sıkıldım ama ben hastaneden beri Evren. Birlikte hazırlayalım.” derken yatakta doğrulmaya başladı Hayal.

Evren eğilip kollarını iki yanına koydu, genç kız başını yastığına yeniden bırakmak zorunda kaldı. “Sen burada uysal bir şekilde beni bekliyorsun...” dedi alnına uzun bir öpücük kondurup.

“Sen sekiz ay böyle yapacaksan işimiz var.” dedi Hayal mızmız bir sesle.

“Doğru,” diye fısıldadı Evren: “Doktordan izin çıktığında çok işimiz olacak Hayal.” Göz kırpıp çapkın bir gülümseme yaydı yüzüne. Karısının al al olmuş yanaklarına bakıp iç geçirdi. “Yaramazlıkta bana benziyorsun ama asla benim kadar utanmaz olamazsın.” Hayal’in burnuna dokundurdu parmağını:

“Keyfine bak, birazdan sizi ellerimle besleyeceğim.” Tekrar göz kırpıp odadan ayrıldığında ardında kalbi onun için deli gibi çarpan bir güzellik bıraktığının bilincinde gülümsedi.

***

Akın Sural'ın tutuklanarak emniyete getirilmesinin ardından Gülfem Hanım olanların şaşkınlığını yaşamıştı ilk. Onun, oğluna bu şekilde bir muamele yapmış olmasını hazmedememişti. Suçu kanıtlanınca da yıkılmıştı.

Görevli Personel “Sağ taraftaki üçüncü koridor. Karşınıza memur arkadaş çıkacak zaten o sizi görüştürür.” dedi.

YILDIZ TOZU (TAMAMLANDI)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ