52.Bölüm: Tuzak

1K 75 128
                                    

Medya: Zack Hemsey - The Way

Ertesi sabah uyandıklarında genç adam kendisine gülümseyen gözlerle bakan karısıyla karşılaştı. Derin bir nefes alıp gerinirken uykusunu almış bir canlılıkla ona neşe saçan sesiyle cıvıldadı Hayal.

"Günaydın!"

"Sana da günaydın Karıcığım," Elini karnına getirip minik bir daire çizerken "...ve tabii sana da minik yıldızım..." diye ekledi genç adam. Yeşil gözlerini karısının gözlerinden ayırmadan baktı ona bir süre. Onun üzerini giymiş olduğunu fark edince kaşları yavaşça çatılmaya başladı.

"Nereye böyle?"

"Dün gece konuştuk ya Evren? Seninle sete geleceğiz. İşime dönebileceğimi söylemiştin."

Gözlerini yumdu genç adam: "Hemen yarın başlarsın dediğimi hatırlamıyorum Hayal, hem-" Hayal hızla elini dudaklarının üzerine kapattı genç adamın.

"İtiraz yok Evren Aksel! Tamam dedin. Hadi kalk şimdi hazırlan, İnanç geldi aşağıda bekliyor."

"Sabah sabah ne işi var ya burada!" derken hafif doğrulup Hayal'i kendine çekti yatakta. Dudağına öpücük konduracağı sırada "Daha sabah egzersizi yapacaktık," diye mırıldandı. Dudaklarını mühürledi karısının. Hayal anlık kendini kaptırmıştı Evren'in öpücüğüne, yüzünü avuçladı genç adamın. Kendini soluk soluğa zoraki ayırdı.

"Şimdi olmaz ama..." dediğinde, Evren'in 'gerçekten mi' diyen bakışı peydahlandı yüzünde. "Kim demiş?" derken yine öptü Hayal'i.

"Beni de yoldan çıkaracaksın Evren ya!" dedi Hayal kıkırdayarak: "Ama olmaz gerçekten de. Eylem de gelmiş, ayıp olur."

"Bana mı sordular gelirken ya! Görüş zamanının dışında gelmişler hem bana ne!" dedi huysuzca genç adam. Hayal gülerek başını iki yana salladı.

"Öyle olmasa bile giyindim, hazırlandım o kadar. Kıyma bana."

"Tamam...tamam. Ama akşam?"

"Tamam Kocacığım, akşam tamam!"

"Bu aralar hep yorgun geliyorum setten. Özledim..." diye mırıldandı. Hayal dudağına kısa bir öpücük kondurup kalktı yataktan: "Ben de özledim. Bunun için akşama kadar sabredeceğiz."

"E ama siz Esin'in yanına uğramayacak mıydınız?"

"Uğrayacağız. Sete gelecek onlar Selim ile. Oradan gideceğiz, Eylem de gelecek bizimle. Esin'in çiçeğini alacağız filan öyle."

"Ben de gelirim işim erken biterse."

"Çok isterim. Selim de gelecek ya zaten, son provaları olacak onların. Esin elini incitince gelinliği dikemedi tabii."

"Hayal..." Ciddi bir ifade ile bakıyordu eşine genç adam. Hayal derin bir nefes alıp yüzüne buruk bir tebessüm yaydı.

"Okul konusunu benden gizlediği için ona da birazcık kırgınım ama o benim kız kardeşim. En güzel gününü bununla mahvetmeyeceğim Evren."

"Ben istedim, o yüzden sustu."

"Biliyorum Bay Ego. Hadi kalk artık şu yataktan yoksa dayanamayacağım." dedi muzip bir ifade ile ellerini arkasında bağlayıp sağa sola sallanarak. Genç adam kahkaha attı. Kahkahası genç kızın içinde güneş açmasına neden oluyordu. İç çekerek baktı kocasına.

***

"Hâlâ mı bu Oya ile olan dizi?" diye mırıldandı Esin. Hayal de kaşları çatık sevmediği oyuncuya bakıyordu. Stüdyoya gelmişti Esinler. Üç kız yan yana oturuyordu. Sette hararetli bir çalışma vardı. Selim'in yardımını istemek zorunda kalmıştı İnanç, bu yüzden onu bekliyorlardı.

YILDIZ TOZU (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang