~02~

384 77 14
                                    

~

Ξύπνησα νωρίς σήμερα, ο ήλιος έμπαινε δυνατά μέσα από το παράθυρο και σχεδόν με τύφλωνε. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πρόσεξα ότι η Κλαίρη κοιμόταν ακόμη. Εκείνη την στιγμή χάζεψα για λίγο έξω την αυλή όταν πρόσεξα πως το μέρος είχε γεμίσει ξαφνικά από παιδιά εφόσον είχε μπει ο Σεπτέμβρης και την επόμενη βδομάδα ξεκινούσαμε τα μαθήματα.
Έστρωσα το κρεβάτι μου και πήρα στα χέρια μου την οδοντόβουρτσα και μια πετσέτα προσώπου.

Άνοιξα την πόρτα και τρόμαξα καθώς έβλεπα παιδιά να στριμώχνονται για να περάσουν τον διάδρομο. Περπάτησα μέχρι της τουαλέτες και μπήκα μέσα. Έριξα ένα μικρό χαμόγελο στης υπόλοιπες κοπέλες που ήταν μπροστά από τους νιπτήρες και στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη.

Οι μέρες από τότε που ήρθα πέρασαν ήσυχα. Γνωριστήκαμε καλύτερα με τα κορίτσια και μπορώ να πω πως ήρθα αρκετά κοντά με την Σαρίνα. Ευτυχώς η Κλαίρη τήρησε την υπόσχεση της και δεν μου ξανά έφερε τον φίλο της μέσα στο δωμάτιο.
Όσο γι αυτό που έγινε στις ντουζιέρες, για καλή μου τύχη δεν ξανά συνέβη κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Ξέπλυνα με λίγο καθαρό νερό το πρόσωπο μου και κοίταξα μέσα από τον καθρέφτη την κοπέλα που με είχε πλησιάσει. Γύρισα το πρόσωπο μου και την κοίταξα κατάματα για να καταλάβω ότι μου ήταν αρκετά γνώριμη.

«γειά.» με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο που μόνο αληθινό δεν μου φάνηκε ενώ με χάζεψε διακριτικά από πάνω μέχρι κάτω. Σήκωσε τα μάτια της και με κοίταξε «εσύ πρέπει να είσαι η Σάμ σωστά;»

Με γνώριζε; από που;

«ναι εγώ είμαι.» της απάντησα χαμογελώντας.

Μου έδωσε το χέρι της για να χαιρετηθούμε και μου συστήθηκε «Εγώ είμαι η Άλισον και αυτή είναι η φίλη μου η Φαίη.» μου έδειξε την κοκκινομάλλα που στεκόταν δίπλα της και μας κοιτούσε γελώντας.

Τότε θυμήθηκα από που την γνώριζα αυτήν την κοπέλα, ήταν η ίδια από το δωμάτιο της οποίας είχε βγει εκείνος ο νεαρός που έτυχε να πέσω πάνω του. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν αυτή κι ας την είχα δει για ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου.

«Χάρηκα.» τους απάντησα και σκούπισα την σταγόνες νερού από το πρόσωπο μου.

Ήμουν έτοιμη να φύγω όταν στάθηκε μπροστά μου χαμογελαστή λίγο πρώτου απλώσει το χέρι της για να ακουμπήσει το κολιέ που είχα περασμένο γύρω από τον λαιμό μου.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now