~27~

181 33 6
                                    

~

🔞Το συγκεκριμένο κεφάλαιο ίσως να περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο και λόγια κάπως χυδαία.. Σας αφήνω να το διαβάσετε με δική σας ευθύνη όσοι είστε κάτω των 🔞

Άλισον

Μόλις είχα μπει στο δωμάτιο και έκλεινα την πόρτα πίσω μου. Έβγαλα το πανωφόρι μου και το άφησα στην άκρη. Κοίταξα την ώρα στο κινητό μου και ήταν σχεδόν πέντε το πρωί. Προσπαθούσα ακόμα να συνέλθω απ όλα όσα έγιναν απόψε. Για άλλη μια φορά ένιωθα ντροπιασμένη από την οικογένεια μου και το βλέμμα της με έκανε να νιώθω ακόμα και πιο άσχημα. Σαν να μου έλεγε εσύ φταις!

Τόσα χρόνια που την γνώριζα ήταν η μοναδική γυναίκα που ξυπνούσε διάφορα συναισθήματα μέσα μου. Πάντοτε με έκανε να νιώθω τύψεις οπότε έκανα αυτό που ήθελα κι ας γνώριζα ότι δεν ήταν το σωστό, ένα βλέμμα της αρκούσε για να με κάνει να το μετανιώσω.

Ένιωθα όμως τόσο περήφανη που την γνώριζα και ας μην είχαμε καλές σχέσεις. Πάντα πηγαίναμε κόντρα η μία στην άλλη δηλητηριάζοντας την σχέση που δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αναπτυχθεί μεταξύ μας.

Κοίταξα έξω από το παράθυρο για να καταλάβω ότι είχε αρχίσει να βρέχει έντονα. Αφαίρεσα τα ρούχα μου και πήρα την νυχτικιά από το κρεβάτι. Την πέρασα πάνω από το σώμα μου και την φόρεσα.

Κάθε φορά που ένιωθα την παρουσία της δίπλα μου ανατρίχιαζα αλλά έκανα πάντα μερικά βήματα μακριά της θέλοντας να κρύψω κάποια πράγματα και συναισθήματα. 
Και σήμερα μετά από πολύ καιρό με κοίταξε διαφορετικά, όπως συνήθιζε να κάνει παλιά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα πίστευε πως ήμουν απλά μια ψυχρή σκύλα, όμως ο τρόπος που υπερασπίστηκα την φίλη της την έκανε να αλλάξει γνώμη. Τα μάτια της με κοιτούσαν με ενδιαφέρον ενώ προσπαθούσε να μου χαρίσει ένα στοργικό χαμόγελο.
Το έβλεπε και η ίδια πως δεν ήμουν αυτό που έδειχνα, όμως έπρεπε να το κάνω. Καλύτερα να με φοβούνται πάρα να προσπαθούν να με ποδοπατήσουν. Έπρεπε να δείχνω σκληρή και δυνατή γυναίκα λόγω της οικογένειας μου. Δεν μπορούσα να δείχνω αδύναμη, τουλάχιστον όχι μπροστά τους!

Αυτός ήταν και ο λόγος που ταιριάζαμε με τον Jimin, ήμασταν ίδιοι. Ήξερα πως δεν με ήθελε! Χα, δεν ήμουν και χαζή το καταλάβαινα. Ένιωθε την υποχρέωση και την ανάγκη να είναι μαζί μου γιατί ίσως κάποια στιγμή να τον αγάπησα διαφορετικά απ' ότι αυτός και επειδή κάποτε του στάθηκα σε μια δύσκολη περίοδο, κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος.
Ήταν περίπλοκη η σχέση μας, αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον με έναν τρόπο που ούτε η οικογένεια μου θα ήταν ικανή να με αγαπήσει έτσι. Ναι κάναμε σεξ, τρελό σεξ! Όμως δεν νιώθαμε εραστές, περισσότερο σαν παιδικοί φίλοι που αλληκοϋποστηρίζονται.
Για τον μόνο λόγο που ήμασταν ακόμα μαζί ήταν εξαιτίας του μπαμπάκα μου. Αυτός ο άνθρωπος είχε έναν δικό του τρόπο να επιβάλει τα θέλω του και μερικές φορές ήταν πολύ δύσκολο να διαφωνήσεις μαζί του.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Onde histórias criam vida. Descubra agora