~10~

190 47 2
                                    

~

Τρίτη Πρωί

Jimin

Το κεφάλι μου ήταν τόσο βαρύ από την περασμένη βραδιά. Με το ζόρι μπόρεσα να σηκωθώ από τον καναπέ, κι όσο σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πάω στο μάθημα τρελαινόμουν ακόμα περισσότερο.
Σηκώθηκα όσο αθόρυβα μπορούσα για να μην ξυπνήσω την Άλι και καταλάβει ότι την άφησα να κοιμηθεί μόνη της για ακόμα μια φορά. Με την Άλισον είχαμε λίγο καιρό τώρα που ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε και διασκεδάζαμε στο κρεβάτι όσο περισσότερο μπορούσαμε χωρίς να βάλουμε μια ταμπέλα στην σχέση μας. Είχα αρχίσει να νιώθω όμως τελευταία πως η Άλισον ζητούσε περισσότερα από εμένα και ότι άρχιζε να νιώθει διαφορά πράγματα που δεν ήταν η επιθυμία μου. Μετά από εκείνη δεν μπόρεσα να δώσω την καρδιά μου σε καμία κοπέλα, μπορεί να πέρασαν πολλές από το κρεβάτι μου όμως καμία από την καρδιά μου. Την Άλισον την συμπαθούσα και την γούσταρα σαν χαρακτήρα, πάντοτε πραγματοποιούσε της επιθυμίες μου και δεν μου έλεγε ποτέ όχι, αυτό δεν σήμαινε όμως ότι θα μπορούσα να την ερωτευτώ.

Το σεντόνι είχε πλεχτεί στα πόδια της με αποτέλεσμα να τραβηχτεί προς τα κάτω. Η πλάτη της ήταν ολόγυμνη αποκαλύπτοντας το πανέμορφο δέρμα της. Τα ξανθά μαλλιά της ανέμελα και ανακατεμένα απλωνόντουσαν γύρω από τους ώμους της πάνω στο μαξιλάρι. Είχε ανοίξει λίγο τα χείλη της και σχεδόν δεν ακουγόταν η ανάσα της. Την πλησίασα και τράβηξα λίγο παραπάνω το σεντόνι για να την σκεπάσω.

Έφυγα από δίπλα της και έψαξα για το εσώρουχο μου, το πήρα από το πάτωμα και το φόρεσα. Άρπαξα το παντελόνι μου από την πολυθρόνα μου και το έβαλα. Τέλος έψαξα για την μπλούζα μου η οποία βρισκόταν κάτω από τα ρούχα της. Την πήρα στα χέρια μου και την φόρεσα. Προχώρησα προς το μπάνιο που διέθετε το δωμάτιο μου και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Έδειχνα χάλια και το μάγουλο μου είχε αρχίσει να μελανιάζει ενώ το σκίσιμο στο φρύδι φαινόταν έντονα στο φως της ημέρας.

Ήμουν τόσο θυμωμένος μαζί του που δεν με ένοιαζε τίποτα, τι δουλειά είχε να πάει στο δωμάτιο της και να κλειστεί μαζί της εκεί; δεν το καταλάβαινε ότι ο τρόπος που της φερόταν την έφερνε σε δύσκολη θέση; κι αυτή πια πόσο ηλίθια είναι; δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα της και να του το πει;
Τράβηξα τα μαλλιά μου προς τα πίσω για να καθαρίσει η όραση μου. Ακόμα και τώρα ήμουν τόσο εκνευρισμένος, όμως πιο πολύ με αυτήν! Εφόσον την ενοχλούσε γιατί δεν έμενε μακριά του;

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now