~03~

295 69 19
                                    

~

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν επάνω του, ενώ το δικό του ήταν καρφωμένο στα μάτια μου. Είχε ένα περίεργο στραβό χαμόγελο στα χείλη και ένα βλέμμα πονηρό. Με τον αντίχειρα του χάιδευε το κάτω χείλος του καθώς με απεργάστηκε για λίγο από πάνω έως κάτω.

«θα σε φιλήσω εγώ εάν δεν θέλει αυτός.» ξανά είπε και με πλησίασε.

Εγώ προσπάθησα να προχωρήσω προς τα πίσω όμως είχα κολλήσει στον καναπέ και δεν είχα που να πάω.

«παιδιά δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι.» μίλησε ο Jungkook και κοίταξε τον Jimin ο οποίος έδειχνε ελαφρά σαστισμένος.

«ακριβώς, εμένα είπε να την φιλήσω.»

Γύρισα και τον κοίταξα έκπληκτη, προηγουμένως έδειχνε να μην θέλει να με φιλήσει και τώρα ξαφνικά είχε αλλάξει γνώμη; τι μεσολάβησε;

«απ' ότι άκουσα αρνήθηκες, έτσι προσφέρομαι εγώ.» του απάντησε και αμέσως κοιτάχτηκαν άγρια.

«μα..» κάτι πήγε να πει όμως σταμάτησε απότομα.

Ο Taehyung τον αγνόησε και απλά άπλωσε το χέρι του, το πέρασε γύρω από την μέση μου και με τράβηξε επάνω του. Εκείνη την στιγμή απλά δεν άκουγα τίποτα, δεν έβλεπα κανέναν και τίποτα σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή που φοβήθηκα μην την ακούσει και με κοροϊδέψει. Είχα παγώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ πόσο μάλλον να αντιδράσω και να φύγω.
Το χαμόγελο του ήταν τόσο ελκυστικό που δύσκολα μπορούσες να μην μαγευτείς. Σήκωσε το χέρι του και ακούμπησε τον σβέρκο μου, το άγγιγμα του ήταν τόσο κρύο μα και κάπως επίμονο σχεδόν βίαιο. Τα μάτια μου ήταν καρφωμένα πάνω στα δικά του, και ένιωθα την καρδιά μου να ελαττώνει ταχύτητα και σχεδόν να μην χτυπάει. Η μουσική είχε σταματήσει απότομα, το ίδιο και οι ομιλίες γύρω μας, άκουγα ξεκάθαρα την βαριά ανάσα του και την δική μου ακόμα πιο βαριά.

«Tae σταματά.» του μίλησε τσαντισμένος ενώ σηκωνόταν όρθιος.

Έκανε σαν να μην τον άκουσε, η έκφραση του δεν έσπασε ούτε τόσο δα στην φράση του Jimin. Έγειρε μπροστά και με τράβηξε κοντά του. Ακούμπησε ελαφρά τα χείλη του πάνω στα δικά μου και εγώ δεν έπαυα να τον κοιτάω σαστισμένη. Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω ούτε να αντιδράσω.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now