~17~

159 35 0
                                    

~
Jimin

Μπαίνοντας στο κλαμπ πετύχαμε τον πατέρα της Άλισον που απ ότι φαινόταν μόλις έφευγε. Η Άλι κοκάλωσε μόλις τον είδε και αυτός απλά την πλησίασε. Είχα προσέξει αρκετές φορές πως η Άλισον ένιωθε αρκετά άβολα μπροστά του και απέφευγε να τον κοιτάει. Πότε μου δεν κατάλαβα για ποιον λόγο έβγαζε μίσος απέναντι του, όχι πως ήταν και ο καλύτερος άνθρωπος στο κόσμο. Η σχέση που είχαμε μεταξύ μας ήξερα κατά βάθος πως ήταν μια βιτρίνα απέναντι στον πατέρα της ο οποίος πίστευε πως ήμασταν το ίδιο. Πόσο λάθος έκανε. Πολλές φορές μου προκαλούσε τρόμο αλλά ποτέ δεν τον άφησα να το δει. Πάντα έστεκα στο ύψος μου απέναντι του και τον άφηνα να πιστεύει πως ήμουν αρκετά δυνατός, κι ας έσπαγα μέσα μου μερικές φορές. Σε ανθρώπους αυτού του είδους πρέπει να δείχνεις έναν σταθερό και δυνατό χαρακτήρα, αλλιώς θα σε ποδοπατήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

Μου χάρισε ένα χαμόγελο και μας προσπέρασε βγαίνοντας από το μαγαζί.

Ο Taehyung όσο κι αν νόμιζε πως τον ξεγέλαγε αυτός ο άνθρωπος ήξερε πολύ καλά πόσο αδύναμος ήταν κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε εμένα για σύζυγο της κόρης του. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον κοιτούσε υποτιμητικά, τον μείωνε με τον χαρακτήρα του ενώ αυτός ο ηλίθιος συνέχιζε να τον "γλύφει".

Το ήξερα πως οι οικογένειες μας συνεργαζόντουσαν αρκετά χρόνια όμως δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να μπλέξει στο κύκλωμα τους για κανέναν λόγο. Ο Taehyung ήδη είχε  πέσει στον ίδιο λάκκο με αυτούς και με την θέληση του παρέμενε εκεί. Αυτό ήταν που με θύμωνε και περισσότερο. Δεν ήθελε να σωθεί, αντιθέτως βυθιζόταν κάθε μέρα και περισσότερο.

Τότε την είδα να περιμένει στο μπαρ και αυτός να την πλησιάζει για να την αγκαλιάσει.

«Έλεος.» ψιθύρισα ανάμεσα από τα σφιγμένα μου δόντια, χωρίς βέβαια να με ακούσει κανείς και απλά τους πλησιάσαμε.

Τελικά όντως είχε αποφασίσει να δουλέψει εδώ, μα που πήγαινε να μπλέξει; δεν το έβλεπε ότι αυτό το μέρος δεν ήταν για κοπέλες του είδους της.
Η Κλαίρη την πήρε μέσα μαζί της και εγώ απλά παρήγγειλα ένα ποτό. Δεν έκανε τον κόπο ούτε να με κοιτάξει. Ένα ευχαριστώ δεν θα έβλαπτε. Εγώ εχθές την έσωσα και αυτή απλά απέφευγε να με κοιτάξει. Ενώ τον Tae τον άφηνε μέχρι και να την αγκαλιάζει. Ανόητη!

Βγήκαν από το δωμάτιο και προχώρησαν προς το μέρος μας. Ο Tae πήγε κοντά της και όσο αυτή τον κοιτούσε με αυτό το γλυκό της προσωπάκι στα μάτια, εγώ μπορούσα διακριτικά να την χαζέψω. Είχε φορέσει ένα στενό δερμάτινο που αγκάλιαζε υπέροχα της καμπύλες της, ενώ το μπλουζάκι της φανέρωνε τόσα όσο χρειαζόταν για να φτιαχτεί ένας άντρας μαζί της. Μα τι σκεφτόταν η Κλαίρη; με τέτοιο ντύσιμο θα της προκαλούσε προβλήματα σε ένα μέρος που γέμιζε νεαρούς και άντρες με ορμόνες. Κι όμως έδειχνε τόσο όμορφη. Με τα καστανόξανθα μαλλιά της επάνω και το μαύρο τσοκερ που αγκάλιαζε σφιχτά τον λαιμό της, σε σημείο που σε έκανε να σκεφτείς διαφορά. Ήπια μια γουλιά από το ποτό μου και χωρίς να τους κοιτάξω μίλησα «τι δουλειά θα κάνει που χρειάζεται ένα τέτοιο ντύσιμο;»

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now