~72~

137 27 11
                                    

Ξάπλωνε άνετα ανάμεσα στα πόδια μου ενώ η πλάτη της άγγιζε το στήθος μου κρατώντας με ζεστό. Την χάιδευα απαλά στον σβέρκο και στο στήθος, μένοντας αμίλητοι για αρκετή ώρα. Έπαιζε κάπως παιχνιδιάρικα με το νερό μέσα στην μπανιέρα, ενώ άπλωνε τον αφρό επάνω της. Τοποθέτησα το κεφάλι μου έναντι στην γροθιά μου ενώ προσπαθούσα να στηρίξω τον αγκώνα μου πάνω στην μπανιέρα, κοιτώντας την για λίγο μαγεμένος. Είχα αρκετό καιρό να την δω να χαμογελάει με τόση ηρεμία και αγαλλίαση. Έδειχνε τόσο άνετη και χαλαρή που δεν ένιωθε πλέον ντροπή στην ιδέα πως βρισκόταν μπροστά μου γυμνή. Ξαφνικά είχε μεταμορφωθεί σε μια ώριμη, πανέμορφη και αισθησιακή γυναίκα η οποία είχε μάτια μόνο για εμένα. Με το ελεύθερο χέρι μου την έστρεψα προς το μέρος μου για να σκύψω ώστε να την φιλήσω.
Η γεύση της και το άρωμα της ήταν γλυκό κάτω από τα χείλη μου, σχεδόν μεθυστικό. Μου χαμογέλασε χωρίς να μιλήσει καθώς κοιτιόμασταν στα μάτια με ένα περίεργα χαρούμενο χαμόγελο στα πρόσωπα μας.

«με κάνεις πολύ ευτυχισμένο όταν σε βλέπω έτσι.»

Με κοίταξε με ένα αθώο παιδικό βλέμμα «κι εγώ που νόμιζα πως κάποιος άλλος χαιρόταν.» μου απάντησε βιαστικά χωρίς να το σκεφτεί, ρίχνοντας μια ματιά χαμηλά στο κορμί μου.

Κοκκίνησε από ντροπή αμέσως μόλις κατάλαβε τι ξεστόμισαν τα χείλη της. Γέλασα με τα αναψοκοκκινισμένα της μάγουλα τσιμπώντας τα ελαφρά.

«Ποτέ μου έγινες τόσο πονηρή εσύ;» την ρώτησα για να την πειράξω ώστε να κοκκινήσει από την ντροπή της ακόμα περισσότερο «εννοώ χαρούμενη.»

Με αντίκρισε χαρίζοντας μου ένα αχνό χαμόγελο «εσύ με κάνεις.» ξεστόμισε απότομα λίγο πριν ξαπλώσει και πάλι πάνω στο κορμί μου.

Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το στήθος της για να την κρατήσω σφιχτά στην αγκαλιά μου, έδειχνε τόσο μικρή ανάμεσα στα χέρια μου. Ξαφνικά την ένιωσα να σφίγγεται και μόλις την κοίταξα για μια στιγμή από το πλάι, κατάλαβα πως κάτι έδειχνε να την ανησυχεί. Την έσφιξα περισσότερο πράγμα που μάλλον κατάλαβε πως την είχα αντιληφθεί. Αναρωτιόμουν τι μπορεί να σκεφτόταν που θα της άλλαζε τόσο απότομα την διάθεση. Είπα κάτι που δεν έπρεπε; έκανα κάτι που δεν της άρεσε; η μήπως...

«Jimin;» μου μίλησε δειλιώντας της σκέψεις μου «ποια είναι η σχέση σου ακριβώς με την Άλισον;» με ρώτησε ξεφυσώντας «είστε και πάλι μαζί; αν ναι πως μπορείς και έκανες έρωτα μαζί μου;» με ρώτησε απότομα στρέφοντας όλο της το κορμί προς το μέρος μου.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now