~37~

159 31 3
                                    

~
Jimin

«γνωρίζεις πολύ καλά πως πάντοτε σε σεβόμουν και σε έβλεπα σαν κάτι παραπάνω από πατέρα της Άλισον, όμως αυτό που θέλεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλω εγώ και η κόρη σου.»  προσπαθούσα να τον πείσω όμως μάταια, θα επέμενε σε αυτό που πίστευε ότι κι αν έλεγα εγώ.

«γνωρίζω πως αυτή σε χώρισε, απλά δεν ξέρει τι της γίνεται.»  ομολόγησε σκεπτικός.

«είσαι άδικος με την κόρη σου.»  πάντοτε υποτιμούσε της ικανότητες της Άλισον πιστεύοντας πως είναι ένα μικρό κοριτσάκι που δεν ξέρει τίποτα, πόσο λάθος ήταν.

Με κοίταξε εκνευρισμένος «σκέφτομαι το καλύτερο γι αυτήν κι θα είμαι ήσυχος γνωρίζοντας  πως είναι σε καλά χέρια, στα δικά σου χέρια.»  χαλάρωσε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με κοίταξε πιο ήρεμος «κορη μου είναι, την ξέρω πολύ καλά, ιδια η εκλιπούσα μητέρα της, όσο δυνατή κι αν έδειχνε τόσο πιο αδύναμη ήταν. Όταν μια μέρα θα φύγω από αυτήν την ζωή δεν θα έχει κανέναν πέρα από εσένα ή Άλισον, ούτε καν τα ίδια της αδέρφια.»  μου απάντησε ειλικρινά και ίσως να καταλάβαινα το σκεπτικό του, όμως πάλι ήταν λάθος.

Σηκώθηκε όρθιος και προχώρησε προς την πόρτα «σας δίνω διορία λίγων ημερών μέχρι να τα ξαναβρείτε. Γλεντήστε όσο θέλετε με τα καινούργια σας παιχνίδια, όμως μετά θα γυρίσετε και πάλι ο ένας στον άλλον.»

Δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να αντιδράσω σε ότι είπε, απλά άνοιξε την πόρτα κι εγώ σηκώθηκα όρθιος για να τον ακολουθήσω από πίσω. Στάθηκα δίπλα στην Σάμ η οποία μας κοιτούσε μπερδεμένη ενώ τον έβλεπα να βγαίνει από την είσοδο και να κλείνει την πόρτα πίσω του.
...
Μπήκα μέσα στο αμάξι και της κοίταξα που περνούσαν την πόρτα του κτηρίου μπαίνοντας μέσα. Έσφιξα το τιμόνι κάτω από τα δάχτυλα μου και έβαλα μπρος. Μέχρι και η μητέρα της διαφωνούσε για αυτήν την σχέση, κι είχε δίκιο. Εξαιτίας μου η Σαμάνθα είχε μπλέξει σε έναν κόσμο που δεν ανήκε, στον δικό μου σκοτεινό κόσμο.

Σαμάνθα

«έκανα μαλάκια έτσι; συγνώμη Σαμάνθα δεν είχα ιδέα.»  μου είπε μετανιωμένη.

«δεν φταις εσύ.»  της απάντησα αμέσως «δικό μου το λάθος.»  της είπα χωρίς να την κοιτάξω.

Αν ήμουν πιο δυνατή, αν απλά άνοιγα το στόμα μου και της μιλούσα για την πίεση που έτρωγα όλη μου την ζωή απ αυτήν, αν απλά υπερασπιζόμουν αυτά που ήθελα από νωρίς δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now