~18~

154 36 4
                                    

~

Σηκώθηκα από το κρεβάτι τρίβοντας τα μάτια μου. Κατάφερα να κοιμηθώ για δύο ώρες αλλά ένιωθα ακόμα σαν ζόμπι. Η Κλαίρη κοιμόταν δίπλα μου και σχεδόν την άκουγα να ροχαλίζει. Μάλλον θα γύρισε την ώρα που κοιμόμουν. Σηκώθηκα όρθια φορώντας της παντόφλες μου και άρπαξα μια πετσέτα προσώπου και την οδοντόβουρτσα μου. Ήταν γύρω στης οχτώ και το μέρος έδειχνε τελείως άδειο.
Πλησίασα τον καθρέφτη και κοίταξα τα μαυρισμένα μου μάτια. Έδειχνα όντως σαν ζόμπι. Ξέπλυνα το πρόσωπο μου και αφού έπλυνα τα δόντια μου γύρισα στο δωμάτιο. Κοίταξα το κινητό μου και διαπίστωσα πως είχα ένα μήνυμα από την Σαρίνα. Ήταν ήδη ξύπνια και με ενημέρωνε πως ήταν στην δουλειά. Άνοιξα την ντουλάπα μου και έψαξα για ρούχα. Το μάτι μου έπεσε στο σακάκι του που είχα αφήσει στην γωνία του κρεβατιού μου.

Άρπαξα βιαστικά ένα μαύρο τζιν και μια πλεκτή άσπρη μπλούζα. Ο καιρός έδειχνε πως μάλλον θα βρέξει οπότε αποφάσισα να ντυθώ ζεστά. Βγαίνοντας έξω ένιωσα το κρύο αεράκι να γλιστράει ανάμεσα από τον σβέρκο μου ανεμίζοντας στον ρυθμό του τα μαλλιά μου. Προχώρησα με βιαστικά βήματα ως την καφετέρια και μπήκα μέσα. Δεν είχε πολύ κόσμο. Μια μικρή παρέα και κάνα δυο τρία άτομα μόνα τους. Πλησίασα στο ταμείο και κοίταξα την Σαρίνα που στεκόταν πλάτη σε εμένα παίζοντας με το κινητό της.
Έβηξα και γύρισε βιαστικά να με κοιτάξει. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ μου έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο.

«που χάθηκες εσύ κορίτσι;»  με ρώτησε ετοιμάζοντας τον χυμό μου «από προχθές έχω να σε δω.»

Αποφάσισα να της αποκρύψω το γεγονός πως πήγα στο μαγαζί των αγοριών για δουλειά διότι δεν ήξερα αν θα συνέχιζα. Δεν ήθελα να την κάνω να στεναχωρηθεί άδικα, διότι ήξερα πως δεν θα της άρεζε καθόλου αυτή η ιδέα.

«να μωρέ..»  της είπα καθώς έξυνα τον σβέρκο μου χαμογελώντας νευρικά.

«τι;»  με ρώτησε την στιγμή που σταμάτησε να κάνει ότι έκανε για να με κοιτάξει καχύποπτα.

«βγήκαμε με την αδερφή σου για ένα ποτό.»

Της απάντησα και αμέσως στένευσε τα μάτια της και με κοίταξε προσεκτικά «να φανταστώ σε ποιανού κλαμπ πήγατε;»  ρώτησε δίνοντας μου τον χυμό στα χέρια «άστο καλύτερα, ξέρω ήδη.»

«να μωρέ την ξέρεις την αδερφή σου, δεν μπορείς να της πεις οχι.»

«φαντάζομαι.»  απάντησε γελώντας.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now