~11~

215 43 7
                                    

~
Συνέχεια..

Δεν είχα προλάβει να ξεθυμάνω από εχθές. Όλο το βράδυ με έκαιγε η σκέψη ότι ο Tae έκανε έρωτα με την Σαμάνθα. Το έφερνα στο μυαλό μου και αηδίαζα στην σκέψη και θύμωνα ακόμα περισσότερο.
Πάρκαρα με το αμάξι μου στο πάρκινγκ της καφετέριας. Έμεινα για λίγο μέσα και την κοίταξα μέσα από τον καθρέφτη που καθόταν δίπλα στην τζαμαρία μαζί με τον Seokjin. Έσφιγγα το τιμόνι ανάμεσα στα δάχτυλα μου και τότε τον άκουσα. Ήταν μαζί με τον Jungkook και μάλωναν ενώ η Κλαίρη κρυβόταν πίσω από τον Jungkook προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό της. Βγήκα από το αμάξι κλείνοντας  την πόρτα. Δεν με είχαν αντιληφθεί, τους είχα πλησιάσει αρκετά και τότε με κοίταξε η Κλαίρη λίγο πριν σπρώξω με δύναμη τον Tae ο οποίος παραπάτησε και έπεσε κάτω. Με κοίταξε σοκαρισμένος μην περιμένοντας να με δει, σηκώθηκε όρθιος καθαρίζοντας την μπλούζα του από περιττές σκόνες και με πλησίασε.

«τι έκανες;» 

Βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, και σχεδόν ένιωθα τον ανατριχιαστικό ήχο από την πίεση των δοντιών του μεταξύ τους λόγω του θυμού που είχε.

«μην τολμήσεις να την ξανά πλησιάσεις.»  του απάντησα και σχεδόν γρύλιζα εκνευρισμένος σαν ζώο. Για μια στιγμή γέλασε και κοίταξε την Κλαίρη νομίζοντας πως εννοούσα αυτήν «πως τόλμησες και την ακούμπησες; τι θέλεις να την καταστρέψεις όπως έκανες με αυτήν εδώ;»  τον ρώτησα δείχνοντας την Κλαίρη που έδειχνε το ίδιο έκπληκτη με τον Taehyung «η μήπως θέλεις να καταλήξει όπως η Αμέλια; να καταλήξει νεκρή εξαιτίας σου;»

Τον χτύπησα στο ευαίσθητο σημείο του και τότε ήταν που δεν άντεξε. Με άρπαξε από την μπλούζα και τα μάτια του πετούσαν σπίθες φωτιάς ενώ το στόμα του είχε λυσσάξει «τι λες;»  γρύλιζε απειλητικά και ένιωσα μερικές σταγόνες από τα σάλια του να πετάγονται στο πρόσωπο μου «για πιο πράγμα μιλάς;»

«για την Σαμάνθα ηλίθιε.»  τον άρπαξα κι εγώ από την μπλούζα «μην τολμήσεις να την ξανά πλησιάσεις πόσο μάλλον να την αγγίξεις.»

«πάλι τα ίδια.»  ξεφώνισε αγανακτισμένος «και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει τι θα κάνω; το αν θα της μιλήσω η όχι; το αν θα την αγγίξω... Και θα την κάνω δική μου;»  ολοκλήρωσε γελώντας και τότε ήταν που δεν κρατήθηκα.

Τον χτύπησα με δύναμη στην κοιλιά ενώ του έριξα στο πρόσωπο μια αγκωνιά. Έσκυψε για λίγο φτύνοντας αίμα και με κοίταξε γελώντας. Έπεσε κατά πάνω μου σπρώχνοντας με και χτυπώντας οποιοδήποτε σημείο έβρισκε ελεύθερο. Τον χτύπησα με την γροθιά μου στο πρόσωπο μερικές φορές, δίνοντας άθελά μου ένα ξυστό χτύπημα στην Κλαίρη που προσπαθούσε να μας χωρίσει. Σε κλάσματα του δευτερόλεπτο την είδα να μας πλησιάζει και να τρέχει προς το μέρος της Κλαίρης, δεν κατάλαβα πότε βρέθηκα στο τσιμέντο με τον Taehyung από πάνω μου να με χτυπάει στο πρόσωπο με της ματωμένες γροθιές του.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now