~32~

172 36 4
                                    

~
«ώστε μαζί ε;»

Το ότι ήμουν απογοητευμένη μαζί του αυτό δεν θα άλλαζε, όμως δεν μπορούσα να μην τον ακούσω εφόσον ήθελε να μου μιλήσει. Στεκόμασταν έξω από την καφετέρια λίγο πιο πέρα από την είσοδο.

«ήθελες να μου μιλήσεις.»  του απάντησα αποφεύγοντας να απαντήσω στην ερώτηση του.

«σωστά.»  ακούμπησε τον τοίχο με την πλάτη του και κοίταξε γύρω μας ψάχνοντας με το μάτι του να δεις αν ήταν κανείς «ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη, ξέρω τι σου συνέβη κι εγώ απλά σώπασα σαν βλακας.»  μου είπε χωρίς να με κοιτάει στα μάτια, καταλάβαινα ότι ένιωθε ενοχές «έπρεπε να σταθώ στο ύψος μου αντί να γυρίσω την πλάτη μου σε κάτι τρομερό σαν αυτό που πήγαν να σου κάνουν.»  ολοκλήρωσε και με κοίταξε στα μάτια «συγνώμη.»  γέλασε και κοίταξε αλλού κάπως άβολα αποφεύγοντας το βλέμμα μου «είναι μια κουβέντα που δεν λέω συχνά, κι εσύ κατάφερες να με κάνεις να την πω.»  με ξανακοίταξε στα μάτια σκεπτικός. Με άρπαξε από τον καρπό και με έσπρωξε λίγο πιο πέρα για να μην μας βλέπει κανείς.

«Σαμ δεν σε θέλει.»

«ε;»  τον ρώτησα μπερδεμένη χωρίς να καταλαβαίνω.

«απλά θέλει να με εκδικηθεί επειδή κάποτε η κοπέλα που αγαπούσε τον παράτησε για εμένα. Μόλις είδε πως ενδιαφέρομαι για σένα...» με κοίταξε στεναχωρημένος
«θα έρθει ή μέρα που θα σε πληγώσει και θα με θυμηθείς.»

«Tae δεν είμαι υποχρεωμένη να ακούω αυτά που λες.»  έκανα να φύγω νιώθοντας τσαντισμένη αλλά το χέρι του με κράτησε κοντά του.

«το ξέρεις πως είναι δοσμένος;»  τον κοίταξα μπερδεμένη χωρίς να καταλαβαίνω «από μικρός οι γονείς του είχαν δώσει λόγο στον πατέρα της Άλισον ότι μια μέρα θα παντρευόντουσαν. Πιστεύεις να τον αφήσουν να αθετήσει τον λόγο αυτό;»  με ρώτησε σχεδόν εκνευρισμένος.

«λες βλακείες. Κι έτσι να είναι πως μπορεί κάποιος να είναι με έναν άνθρωπο που δεν θέλει μόνο και μόνο γιατί το κανόνισαν κάποιοι άλλοι.»

Έσκυψε ελάχιστα ώστε να μπορέσει μου μιλήσει χαμηλόφωνα «οι οικογένειες μας δεν είναι τόσο συνηθισμένες όσο νομίζεις, από πίσω υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα πράγμα που σημαίνει πως αν δεν συμμορφωθεί όπως πρέπει μπορεί να του κάνουν και κακό.»

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now