~19~

138 37 0
                                    

~

Είχε αρκετή ψυχρά σήμερα. Φυσούσε δυνατά και ο ουρανός ήταν σκοτεινός. Το μάθημα ήταν ήσυχο, μόνο μερικά άτομα  συζητούσαν μεταξύ τους την ώρα που ο καθηγητής μας μοίραζε ένα τεστ που είχαμε γράψει. Με πλησιάζει και αφήνει το τεστ πάνω στην έδρα μου και με κοιτάει χαμογελώντας. Ο βαθμός ήταν άριστα με τόνο. Τον κοιτάω και χαμογελάω.

«συνέχισε έτσι!»  μου είπε κλείνοντας μου το μάτι λίγο πριν με προσπεράσει.

Η Σαρίνα που καθόταν ακριβώς δίπλα μου με κοίταξε και μου έκλεισε το μάτι της παιχνιδιάρικα μιμούμενη τον καθηγητή Γουίλσον. Γέλασε και γύρισε να ξανά ελέγξει τα λάθοι της στο γραπτό.

Δεν μπορώ να πω, χάρηκα που είχα γράψει καλά όμως η όρεξη μου παρέμενε πεσμένη. Όλη την ώρα ερχόταν στο μυαλό μου τα λόγια του Jimin και χαλιόμουν περισσότερο. Καθόταν πιο πέρα με την Άλισον δίπλα του. Την κοίταξα διακριτικά παρατηρώντας την. Ήταν τόσο όμορφη, κομψή και ντελικάτη γυναίκα. Δεν μου φαινόταν περίεργο το ότι ήταν μαζί της. Ακόμα και το ντύσιμο της ήταν τέτοιο που αναδείκνυε την θηλυκότητα της.
Γύρισα το βλέμμα μου αλλού νιώθοντας τελείως ανασφαλής, πράγμα που δεν μου είχε ξανά συμβεί. Νωρίτερα δεν με ενδιέφερε αν έδειχνα όμορφη στους άλλους, όχι ότι παραμελούσα τον εαυτό μου. Όμως τώρα για είχα αποκτήσει ανασφάλειες; γιατί με ένοιαζε αν έδειχνα όμορφη;

Το κουδούνι μόλις είχε χτυπήσει. Βγήκα από την αίθουσα αφήνοντας τα πράγματα μου με την Σαρίνα μιας και την επόμενη ώρα είχαμε μάθημα στην ίδια αίθουσα. Κατευθύνθηκα προς της τουαλέτες και μπήκα μέσα. Αφού έκανα την ανάγκη μου και επλεινα τα χέρια μου βγήκα έξω.

«Σαμάνθα.»  η φωνή της με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω προς το μέρος της.

Στεκόταν και περίμενε έξω από την τουαλέτα για να βγω. Με πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου τινάζοντας τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της.

«Άλισον.» 

Η έκφραση της με έκανε να ανησυχώ.
Έ

δειχνε αρκετά σοβαρή με έναν τόνο ειρωνείας στο βλέμμα της. Με κοίταξε χαμογελώντας και άπλωσε τα χέρια της για να χαϊδέψει της άκρες των μαλλιών μου.


«έμαθα για μια παρεξήγηση που έγινε εχθές στην βιβλιοθήκη.»  με ενημέρωσε κοιτώντας με, με ένα θερμό χαμόγελο.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now