~33~

156 31 0
                                    

~

Η μία κοπέλα που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με αυτόν σηκώθηκε και κατάλαβα ότι ήταν η Σαρίνα,  πρόσεξα το εκνευρισμένο βλέμμα λίγο πριν με προσπεράσει και βγει έξω από την πόρτα πίσω μου. Κοίταξα την Άλισον που καθόταν απέναντι του να υψώνει τον τόνο της φωνής της και απ ότι είχα καταλάβει καυγάδιζαν. Ο άντρας αυτός έδειχνε αρκετά θυμωμένος και ούτε που την κοιτούσε. Έσφιξε το χέρι του σε γροθιά και χτύπησε το τραπέζι αρκετά ενοχλημένος. Τους πλησίασα και ο άντρας σήκωσε το βλέμμα του να με κοιτάξει.

«γειά σου Άλισον.»  σίγουρα έψαχνε για κάποιον που θα την έβγαζε από αυτήν την κατάσταση, έδειχνε να θέλει να σηκωθεί να φύγει όμως δεν το έκανε. Σήκωσε το βλέμμα της και με κοίταξε χωρίς να περίμενε να της μιλήσω.

«Σαμάνθα, γεια σου.»  μου απάντησε διστακτικά πριν κοιτάξει τον άντρα απέναντι της «από εδώ ο πατέρας μου Φρέντερικ Κούπερ.»  με σύστησε στον άντρα και εγώ του ένευσα χαμογελώντας.

«Σαμάνθα Μπράουν.»  του έδωσα το χέρι μου και αυτός για μια στιγμή με κοίταξε σκεπτικός.

«Μπράουν είπατε;»  σηκώθηκε και μου έδωσε το χέρι του κάπως έκπληκτος. Φάνηκε να κατάλαβε πως τον κοιτούσαμε και οι δύο μπερδεμένες «με συγχωρείται.»  είπε γελώντας «απλά μου θυμίζετε ένα άτομο που γνώριζα κάποτε. Παρακαλώ καθήστε μαζί μας.»

Κοίταξα την Άλισον η οποία με το βλέμμα της μου έδειχνε πως ήθελε να κάτσω μαζί τους. Η διάθεση του πατέρα της άλλαξε απότομα, πριν έδειχνε αρκετά κακόκεφος ενώ τώρα χαμογελούσε.

«ώστε Μπράουν λέγεστε;»  με ρώτησε με ενδιαφέρον ενώ έπινε λίγο από τον ζεστό καφέ του.

«μάλιστα.»

«είστε φίλες με την Άλισον;»  με ρώτησε κάπως καχύποπτα ενώ προσπαθούσε να χαμογελάσει.

«ναι.»  του απάντησε η Άλισον ενοχλημένη μαζί του πριν γυρίσει για να μου χαμογελάσει αμυδρά.

Ο πατέρας της με κοίταξε χαμογελώντας πριν αντικρίσει την Άλισον. Ήπιε τον καφέ του και ύστερα άρπαξε το σακάκι και σηκώθηκε για να το φορέσει. Σηκωθήκαμε και οι δύο όρθιες και τον παρακολουθούσαμε που μάζευε τα πράγματα του.
Με ξανά κοίταξε και χαμογέλασε λίγο πριν το βλέμμα του πέσει χαμηλά στον λαιμό μου. Κάτι του φάνηκε περίεργο, το κατάλαβα από την έκφραση του. Με πλησίασε.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now