~68~

133 28 7
                                    


~
Άνοιξα τα μάτια μου κουρασμένη νιώθοντας κάτι σκληρό κάτω από τον σβέρκο μου πάνω στο μαξιλάρι. Κοίταξα για μια στιγμή το λευκό του δωματίου για να καταλάβω πως δεν βρισκόμουν στο σπίτι μου. Τότε πρόσεξα ένα χέρι να αγγίζει το δικό μου που κρεμόταν έξω από το κρεβάτι. Γύρισα αργά το κεφάλι μου προς τα πίσω και τον κοίταξα πάνω από τον ώμο μου ώσπου γύρισα ολόκληρη προς το μέρος του.

"Jimin" άπλωσα το χέρι μου απορημένη, θέλοντας να τον αγγίξω όμως φοβήθηκα μήπως και τον ξυπνήσω. Το πρόσωπο του ήταν στην ίδια ευθεία με το δικό μου ενώ κοιμόταν τόσο ήρεμα και γλυκά που με έκανε να θέλω να τον χαζέψω για λίγη ώρα.

"Γιατί είσαι εδώ;"

Αναρωτήθηκα όταν στιγμές από το προηγούμενο βράδυ ξεπήδησαν στο μυαλό μου για να μου υπενθυμίσουν τα χθεσινά γεγονότα.

"εσύ με έσωσες;" τον παρατήρησα νιώθοντας όλο και πιο περίεργα "για ακόμη μια φορά, εσύ με έσωσες; γιατί;" το χέρι του σφίχτηκε γύρω από την μέση μου φέρνοντας με κοντά του πράγμα που με ξάφνιασε. Άνοιξε τα μάτια του απότομα κι εγώ ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται. Δεν ήθελα να κουνηθώ, να αντιδράσω στην κίνηση του ή να απομακρυνθώ. Το μόνο που κάναμε ήταν να κοιταζόμαστε σιωπηλοί με της ματιές μας να έχουν κλειδώσει. Ήταν εκπληκτικό το πως με έκανε κάθε φορά να αναρωτιέμαι το τι σκεφτόταν όταν με κοιτούσε με αυτό το περίεργο μα ταυτόχρονα ερωτεύσιμο βλέμμα του. Τα χείλη του σηκώθηκαν για να μου χαρίσουν ένα στραβό χαμόγελο ενώ το χέρι του χάιδευε την μέση μου τρυφερά.

«πως νιώθεις;» μου ψιθύρισε χωρίς να παίρνει τα μάτια του από τα δικά μου «είσαι καλύτερα;»

Του κούνησα απλά το κεφάλι μου νιώθοντας τον λαιμό μου τελείως ξερό και ανίκανο να αρθρώσει οποιαδήποτε λέξη αυτήν την στιγμή. Έβηξα για να καθαρίσω την φωνή μου που ένιωθα ότι θα σπάσει αν τολμούσα να μιλήσω καθώς προσπαθούσα να αποφύγω τα μάτια του.

«τι συνέβη;» τον ρώτησα μπερδεμένη απο τα χθεσινά γεγονότα «γιατί..»

«μην τα σκέφτεσαι αυτά.» με διέκοψε απότομα λίγο πριν μου χαμογελάσει.

Το χέρι του πίσω από την μέση μου με έσπρωξε ολόκληρη πάνω του για να κολλήσω το στήθος μου στο δικό του. Ένιωθα την ανάσα του να καίει τα χείλη μου και για μια στιγμή το βλέμμα του έπεσαν πάνω τους.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now