~29~

157 36 0
                                    

                                   ~


Η βαριά κουρτίνα έκρυβε το φως του ήλιου να μπει μέσα στο δωμάτιο μου. Ανακάθισα στο κρεβάτι και έτριψα το πρόσωπο μου. Κοίταξα το χέρι μου, ήταν γεμάτο πληγές κι ένιωθα τους τένοντες μου να πονάνε. Του άξιζε του κωλόπαιδου το ξύλο που του έδωσα.

Δεν είχα κοιμηθεί ούτε τρεις ώρες και ένιωθα το κεφάλι μου ασήκωτο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και μπήκα στο μπάνιο. Άφησα το καυτό νερό να τρέξει πάνω μου καίγοντας της πληγές μου καθώς της καθάριζε από το ξεραμένο αίμα.

Το μυαλό μου έτρεξε σε αυτήν!

Ήλπιζα ότι ο Ντόμ δεν θα την ενοχλούσε μετά τα χθεσινά αλλά ο τρόπος που με κοίταξε πριν φύγω και αυτό που με είπε με έκανε να νιώθω αβέβαιος. Του είχα δείξει το ενδιαφέρον μου γι αυτήν κι αυτός θα το εκμεταλλευόταν με την πρώτη ευκαιρία. Και μόνο που τον σκεφτόμουν ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι μου.

Φόρεσα ένα καθαρό εσώρουχο και άνοιξα την ντουλάπα μου. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο πολλά σημάδια αποκτούσα πάνω μου. Έβγαλα κάποια ρούχα από μέσα και τα φόρεσα. Κοίταξα έξω από το παράθυρο για να σιγουρευτώ πως μάλλον θα βρέξει, άρπαξα την καμπαρντίνα μου και την φόρεσα όταν την είδα κάτω στον δρόμο. Ήταν πάνω στο ποδήλατο της και κάπου πήγαινε.

Άρπαξα βιαστικά τα κλειδιά από το αμάξι μου και έτρεξα έξω από το κτήριο. Είχε απομακρυνθεί αρκετά όμως ακόμα μπορούσα να την δω. Μπήκα στο αμάξι και την ακολούθησα. Κρατούσα μια μικρή απόσταση μακριά της καθώς οδηγούσα όσο πιο αργά μπορούσα πάνω στον δρόμο. Φυσικά πολλοί μου κόρναραν και με προσπερνούσαν βρίζοντας αλλά τους αγνοούσα.

Πάρκαρα το αμάξι μου στην άκρη του δρόμου και μπήκα στο πάρκο. Την παρακολουθούσα να περπατάει και ακολουθούσα σε απόσταση από τον απέναντι δρόμο τα βήματα της. Άφησε το ποδήλατο στην άκρη και πλησίασε τα κάγκελα. Στάθηκα κάτω από ένα δέντρο και την χάζεψα, όπως την πρώτη φορά. Η παλάμη της ακουμπούσε τρυφερά το μάγουλο της στηρίζοντας την πάνω στα κάγκελα. Είχε κλείσει τα μάτια της και απολάμβανε τον ήχο της θάλασσας καθώς και τον γλυκό φθινοπωρινό αέρα που άγγιζε το δέρμα της. Τα μάτια της έτρεξαν σε έναν άντρα πιο πέρα, αλλά τα ξανά πήρε για να χαζέψει τον ωκεανό. Αν και από μακριά μπορούσα να καταλάβω πως κάτι την απασχολούσε. Έδειχνε σκεπτική και κάπως μελαγχολική.
Έκανα λίγα βήματα μπροστά για να προχωρήσω προς το μέρος της όταν σταμάτησα απότομα. Είχε γυρίσει και με κοιτούσε με τα γλυκά μελί της μάτια. Μου χαμογέλασε και έδειχνε έκπληκτη, δεν περίμενε να με δει. Ήταν τόσο όμορφη όταν χαμογελούσε, ασυναίσθητα τα χείλη μου της χάρισαν ένα χαμόγελο. Τι μου έκανε και ένιωθα έτσι;

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now