~62~

124 28 6
                                    


~
Η μέρα στην δουλειά μου δεν ήταν τόσο ήρεμη όσο θα ήθελα. Από εχθές το βράδυ με έτρωγε να μάθω ποιος ήταν το αφεντικό μου και αν είχε κάποια σχέση με τον Ντομινίκ.

Είχε πάει ήδη πέντε το απόγευμα όταν είχαμε τελειώσει με την δουλειά. Ο ήλιος είχε δύσει από ώρα και έξω είχε αρκετή ψυχρά. Οι δρόμοι ήταν παγωμένοι και το μόνο που έβλεπες ήταν μερικούς περαστικούς η οδηγούς που επέστρεφαν από της δουλείες τους. Ο Μπέντζαμιν κλείδωνε το μαγαζί ενώ τον περίμενα για να φύγουμε μαζί. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου και μάλιστα επέμενε χωρίς να μου αφήσει κάποια επιλογή.

«όλα καλά;» με ρώτησε όταν πρόσεξε πως είχα βυθιστεί στης σκέψεις μου.

«μμ.» σήκωσα το βλέμμα μου και τον κοίταξα «βασικά  ήθελα να σου πω να φάμε μαζί.» του είπα βιαστικά λίγο πριν με κοιτάξει σκεπτικός.

«θες να βγούμε ραντεβού;» με ρώτησε έκπληκτος.

«όχι, θέλω να φάω.» του απάντησα ενώ γελούσα νευρικά «δεν καταλαβαίνεις την γλώσσα που ομιλώ;» τον ρώτησα σαρκαστικά αποφεύγοντας το βλέμμα του.

«καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες.» μου είπε λίγο πριν με κοιτάξει «θες να βγούμε ραντεβού. Πότε; τώρα;» με ρώτησε κεφάτος και έδειχνε να διασκεδάζει με την όλη κατάσταση.

Έμεινα για λίγο να τον κοιτάω για να καταλάβω εάν σοβαρολογεί.

«αχ απλά πάμε να φάμε.» του είπα όταν κατάλαβα ότι απλά με πείραζε.

«ξέρω ένα πολύ καλό μαγαζί.» μου είπε ευδιάθετος λίγο πριν μπούμε στο αμάξι του.
...
Μετά από μερικά λεπτά οδηγούσε υπόγεια από το κτήριο για να βρει ελεύθερο πάρκινγκ να παρκάρει. Κατεβήκαμε από το αμάξι και προχωρήσαμε προς το ασανσέρ. Το κτήριο είχε 20 ορόφους, κι εμείς θέλαμε να πάμε στον τελευταίο όπου είχε ένα εστιατόριο.

Μπαίνοντας μέσα στον χώρο πρόσεξα πως η εμφάνιση του ήταν αρκετά μοντέρνα. Ήταν άνετα και ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από αυτό το εστιατόριο. Με θέα την θάλασσα στον ορίζοντα και ωραία χαλαρή μουσική. Το μέρος ήταν υπέροχο και το προσωπικό τόσο φιλικό και φιλόξενο. Ήταν λίγο δύσκολο να διαβάσεις το μενού στο χαμηλό φωτισμό που είχε, αλλά και επειδή σου τραβούσε την προσοχή τα άπειρα χρωματιστά φώτα της πόλης που από εδώ πάνω έδειχνε εκθαμβωτική. Σχεδόν ονειρική.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now