~22~

169 35 0
                                    

~

Όσο κι αν προσπαθούσα δυσκολευόμουν να συγκεντρωθώ στα μαθήματα. Το μυαλό μου ταξίδευε συνεχώς κι αυτή η αίσθηση μέσα μου φούντωνε όλο και περισσότερο. Το βλέμμα μου έτρεχε προς το μέρος του καθε φορά που καταλάβαινα ότι ήταν στον ίδιο χώρο με εμένα. Καθόταν μαζί της και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον χωρίς ίχνος μετάνοιας από πλευράς του. Είμαι σίγουρη πως αν της είχε μιλήσει για το φιλί θα το μάθαινα από την Κλαίρη που θα με ταλαιπωρούσε με διάφορες ερωτήσεις. Οπότε μάλλον δεν της το είχε αναφέρει καν, και γιατί να το κάνει; μάλλον δεν σήμαινε κάτι γι' αυτόν. Όμως για εμένα; εμένα με ρώτησε; και μόνο που τους έβλεπα έτσι μέσα μου ένιωθα περίεργα. Θυμό, ζηλεια δεν ήξερα πως να το εξηγήσω, κι εκνευριζόμουν περισσότερο γιατί δεν υπήρχε λόγος να νιώθω έτσι. Ήταν το αγόρι μιας άλλης κοπέλας.

Πέρασα την τσάντα μου στον όμο μου και κρατώντας κάποια βιβλία στην αγκαλιά μου και βγήκα βιαστικά από την αίθουσα. Έπρεπε να καθαρίσω το μυαλό μου και να συγκεντρωθώ στην σχολή μου το τελευταίο που ήθελα ήταν να ερωτευτώ στην αρχή της χρονιάς. Γέλασα μόνη μου καθώς τα σκεφτόμουν όλα αυτά την ώρα που έμπαινα στην βιβλιοθήκη της σχολής. Ήταν πιο γεμάτη από την τελευταία φορά όμως ευτυχώς υπήρχαν ακόμα θέσεις για να κάτσω. Κατευθύνθηκα τέρμα κάτω αγνοώντας μερικά περίεργα βλέμματα. Ένιωθα πως ήξεραν τι είχε συμβεί την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, όμως αποφάσισα να σταθώ στα πόδια μου και να τους αντιμετωπίσω με ένα αυστηρό ύφος. Άφησα την φιάλη με τον χυμό μου πάνω στο τραπέζι και τα πράγματα μου στην καρέκλα. Έκατσα και άνοιξα το λάπτοπ προσπαθώντας επιτέλους να κάνω καμιά δουλειά. Ξέφυγα από της πολλές φαντασιώσεις και απλά αφοσιώθηκα στης ασκήσεις μου. Η ώρα πέρασε γοργά χωρίς να το καταλάβω. Τα μάτια μου πονούσαν από της πολλές ώρες στον υπολογιστή. Αφαίρεσα τα γυαλιά μου και τα άφησα στην άκρη. Ευτυχώς είχα καταφέρει να τελειώσω κάποιες εργασίες που μας είχαν βάλει και να διαβάσω. Κοίταξα την ώρα στην βιβλιοθήκη και έμεναν δύο ώρες για να κλείσει. Κοίταξα τριγύρω και είχαμε μείνει μόνο εγώ και η βιβλιοθηκάριος. Αποφάσισα να ψάξω για κανένα βιβλίο, μιας και είχα λίγο χρόνο για εμένα.

Κατευθύνθηκα προς τα ράφια και ξεκίνησα να διαβάζω τίτλους. Τότε το μάτι μου πέτυχε έναν τίτλο πολύ γνωστό "το ημερολόγιο". Ήταν το μοναδικό βιβλίο που πίστευα πως ακόμα και η ταινία του ήταν το ίδιο καλή με το βιβλίο. Άπλωσα το χέρι μου για να το πάρω όμως δεν έφτανα στο τελευταίο ράφι. Τέντωσα τα πόδια μου και προσπαθώντας να το αγγίξω έστω από χαμηλά ένα χέρι απλώθηκε δίπλα μου και το έπιασε για εμένα. Σχεδόν ακούμπησε πάνω μου για να φτάσει μιας και ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στην βιβλιοθήκη. Το κατέβασε και λέγοντας του ευχαριστώ γύρισα για να δω αυτόν που με είχε βοηθήσει.
Άνοιξε το βιβλίο προσεχτικά όπως τον είχα δει να κάνει και ξεφύλλισε τα φύλα ώσπου σταμάτησε σε μια σελίδα.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now