~15~

186 37 1
                                    


~

Άνοιξα τα μάτια μου νιώθοντας το κεφάλι μου έτοιμο να εκραγεί. Τα αυτιά μου βούιζαν ενώ ο χώρος γύρω μου γύριζε. Ένιωθα την γλώσσα μου υγρή και μια έντονη αίσθηση να αναβλύζει από μέσα μου προς τα έξω. Έγειρα το κεφάλι μου στο πλάι του κρεβατιού μου πάνω από τον κουβά που υπήρχε εκεί και ξέρασα. Ο λαιμός μου έτσουζε από τον πόνο όση ώρα έβγαζα το οξύ που ανέβαινε από το στομάχι μου. Άρπαξα την πετσέτα από το προσκέφαλο του κρεβατιού μου και σκούπισα τα χείλη μου. Μα τι μου συμβαίνει; για μια στιγμή προσπαθούσα να καταλάβω, όταν θυμήθηκα ότι χθες βγήκαμε και ήπια αρκετό αλκοόλ. Ήταν η πρώτη μου φορά που μεθούσα και όλο αυτό έδειχνε τόσο τρομακτικό για εμένα. Ένιωθα τόσο άρρωστη πράγμα που με ενοχλούσε αφόρητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως έπιναν συστηματικά κάποιοι άνθρωποι; γιατί το έκαναν αυτό στους εαυτούς τους;

Τότε συνειδητοποίησα πως δεν είχα ιδέα για το πως βρέθηκα στο κρεβάτι μου σκεπασμένη.

«Μα πως έφτασα εδώ;»  ρώτησα τον εαυτό μου κοιτώντας γύρω μου.

Υπήρχε ένα απόλυτο κενό στο μυαλό μου που όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να θυμηθώ το παραμικρό. Άνοιξε η πόρτα του δωματίου και μπήκε μέσα η Κλαίρη φορώντας ακόμα της πιτζάμες της κρατώντας δύο κούπες στα χέρια της. Φαινόταν αρκετά κουρασμένη και νυσταγμένη.

«καλημέρα.»  μου είπε βαριεστημένα καθώς με πλησίαζε.

Μου έδωσε την μια κούπα στο χέρι και έριξε μια ματιά στο κουβά που βρισκόταν διπλά μου.

«βλέπω είχες ένα πολύ όμορφο ξύπνημα.»  είπε ενώ χασμουρήθηκε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι της και αναστέναξε κουρασμένη πίνοντας μια γουλιά από το ποτήρι της «πιες το, θα σου κάνει καλό!» 

Το μύρισα και αμέσως με χτύπησε η μυρωδιά από το ζεστό γάλα ανάμικτο με μέλι. Ήπια μια γερή γουλιά και αμέσως ένιωσα μια γλυκιά ανακούφιση στο στομάχι μου. Κοίταξα την Κλαίρη δίπλα μου.

«Τι ώρα γυρίσαμε;»  την ρώτησα καθώς προσπαθούσα να θυμηθώ.

Σήκωσε το βλέμμα της και με κοίταξε συνοφρυωμένη «εγώ γύρισα προηγουμένως και δεν έχω κλείσει μάτι ,μετά της δυο σε έχασα οπότε υποθέτω πως τότε ήταν που έφυγες από το μαγαζί.» 

Την κοίταξα έκπληκτη «μόνη μου; πως τα κατάφερα; μα δεν θυμάμαι τίποτα.» 

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now