~09~

222 50 6
                                    

~

Πήγαμε με τα πόδια στον κοιτώνα μας. Η Κλαίρη έδειχνε εξουθενωμένη, έτσι την βοήθησα να αλλάξει ρούχα και ξάπλωσε κάτω από το πάπλωμα του κρεβατιού της. Δεν ήξερα τι της συνέβαινε και δεν ήθελα να την ρωτήσω για να μην το πάρει στραβά. Αφού βεβαιώθηκα ότι την πήρε ο ύπνος ετοίμασα της πιτζάμες μου και το κρεβάτι μου. Τότε άκουσα ένα ελαφρύ χτύπο στο τζάμι του παραθύρου μου, λες και κάποιος πετούσε πετραδάκια. Πλησίασα και κοίταξα έξω τον δρόμο. Κάτω από ένα δέντρο έκανε την εμφάνισή του ο Jimin, ο οποίος μου έκανε νόημα να κατέβω. Ακόμα και αν μου φάνηκε περίεργο, ήθελα να βεβαιωθώ εάν ήταν καλά έτσι αποφάσισα να πάω. Έκλεισα διακριτικά την πόρτα πίσω μου και με αθόρυβα βήματα κατευθύνθηκα προς τα κάτω. Κατέβηκα της σκάλες και βγήκα από το κτήριο. Στεκόταν κάτω από το δέντρο και κοιτούσε τριγύρω ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο. Τον πλησίασα με αργά βήματα και το βλέμμα του έδειχνε τόσο ήρεμο με μια περίεργη γαλήνη στα μάτια του. Με κοιτούσε από πάνω έως κάτω ενώ ρουφούσε τον καρκίνο στα πνευμονία του.

«είσαι καλά;»  τον ρώτησα μόλις τον πλησίασα αρκετά κοντά για να με ακούσει.

Κούνησε το κεφάλι του και κοίταξε τον ουρανό. Όταν δεν είχε αυτήν την σκληρή έκφραση στο πρόσωπο του τα χαρακτηριστικά του έδειχναν τόσο γλυκά και χαριτωμένα. Δεν ήταν ο ίδιος Jimin που είχα γνωρίσει.

«το ακούς;»

Τον κοίταξα μπερδεμένη και προσπάθησα να ακούσω κάτι, όμως μάταια.

«η απόλυτη ησυχία, τόσο γαλήνια που σε ηρεμεί.»  έκλεισε τα μάτια του και ρούφηξε άλλη μια τζούρα από το τσιγάρο του πριν το πετάξει.

Το ελαφρύ αεράκι ανέμιζε τα μαύρα μαλλιά του παιχνιδιάρικα, για πρώτη φορά ο Jimin χαμογελούσε γλυκά.
Άνοιξε τα μάτια του και γύρισε το κεφάλι του για να με κοιτάξει. Με πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου.

«δεν πρόλαβα να σου πω ευχαριστώ προηγουμένως.»  μου απάντησε με σοβαρό τόνο στην χροιά του και με κοίταξε από ψηλά «δεν περίμενα να κάνεις κάτι τέτοιο μετά απ ότι σου έχω πει.»  ολοκλήρωσε χαμογελώντας στραβά και στο κούτελο του διέκρινα μια σταγόνα ιδρώτα, με κοιτούσε νευρικά περιμένοντας την απάντηση μου.

Άπλωσα το χέρι μου διστακτικά και τον άγγιξα, το κοίταξε μπερδεμένος με μια έκφραση τρόμου. Είχε ανοίξει ελαφρά τα χείλη του και προσπαθούσε να καταπιεί όσο περισσότερο σάλιο μπορούσε μιας και ο λαιμός του είχε στεγνώσει, ενώ η ανάσα του βάραινε όλο και περισσότερο. Χαμήλωσε τα μάτια του και με κοίταξε, άπλωσε βιαστικά τα χέρια του και κράτησε το πρόσωπο μου στην παλάμες του. Με μια απότομη κίνηση ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου. Έκλεισα τα μάτια μου ασυναίσθητα και αφέθηκα στο φιλί του. Πίεσε απαλά την γλώσσα του πάνω στα χείλη μου κι εγώ τα άνοιξα ελαφρά δίνοντας του το ελεύθερο να βαθύνει το φιλί μας. Η γλώσσες μας ξεκίνησαν έναν γλυκό ήρεμο χορό και το φιλί μας έμοιαζε ατελείωτο. Ακούμπησα τα χέρια μου στο στήθος του και ένιωθα την καρδιά του να χτυπάει σαν τρελή. Τα δικά του ήταν πλεγμένα ανάμεσα στα μαλλιά μου και με χάιδευαν τρυφερά.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now