~25~

146 35 2
                                    

~

Χτύπησε την πόρτα δυνατά, την δεύτερη φορά την είχε σπάσει και είχε μπει μέσα. Κοίταξε την Μία που μόλις ανακτούσε της αισθήσεις της και ύστερα τον Κέβιν. Τέλος τα μάτια του έπεσαν πάνω μου και μπόρεσα να καταλάβω πως κάτι έσπασε στο βλέμμα του. Ο φόβος που ένιωθα δεν υποχώρησε, παρ ολ αυτά με κατέλαβε το συναίσθημα της ντροπής. Τα πόδια μου έτρεμαν ενώ δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω ευγνώμων που είχε εμφανιστεί ο Jimin. Κοίταξε τον Κέβιν πίσω μου οργισμένος γεμάτος με μίσος πράγμα που  προκάλεσε τρόμο στον Κέβιν. Μάζεψε τα παντελόνια του και υποχώρησε προς τα πίσω ενώ τον παρακολουθούσε να πλησιάζει.

Σήκωσα το παντελόνι μου νιώθοντας τα πόδια μου να λυγίζουν και να με εγκαταλείπουν. Έπεσα κάτω και μαζεύτηκα στην άκρη παρακολουθώντας τον Jimin να τον πλησιάζει με σφιγμένες γροθιές.

«Jimin όχι.»  του έλεγε με τρεμάμενη φωνή «αυτές το ξεκίνησαν.»  προσπάθησε να δικαιολογηθεί όμως μάταια.

Το χέρι του τον γράπωσε από τον λαιμό και τον κόλλησε πάνω στον τοίχο.

«σε προειδοποίησα δεν σε προειδοποίησα;»  τον ρώτησε με βαριά φωνή καθώς τον κοιτούσε με ένα θολό βλέμμα «σου είπα να μην την ξανά αγγίξεις δεν στο είπα;»  συνέχισε να τον ρωτάει ενώ αυτός τον χτυπούσε με τα χέρια του καθώς προσπαθούσε να ανασάνει.

Σήκωσε το ελεύθερο χέρι του και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τον άφησε να γλυστρήσει πάνω στον τοίχο και να πέσει κάτω ενώ προσπαθούσε να ανασάνει και να καλμάρει τον πόνο στην μύτη του απ όπου και έτρεχε κόκκινο ρευστό αίμα.

«συγνώμη Jimin μην το κάνεις αυτό.»  τον παρακαλούσε ενώ τον κοιτούσε με τρόμο.

Μάζευε τα μανίκια από το πουκάμισο του και σχεδόν δυσανασχέτησε από το αίμα που είχε λερώσει το λευκό του πουκαμίσου. Σηκώθηκα και έτρεξα προς την Μία για να την βοηθήσω να σηκωθεί. Σχεδόν συρθήκαμε στην γωνία λίγο πριν  αρχίσει να κλαίει στην αγκαλιά μου όταν θυμήθηκε τι συνέβει.

Ο Jimin γράπωσε τον Κέβιν από την μπλούζα και τον πέταξε στο πάτωμα με δύναμη. Τον κλότσησε δυνατά στην κοιλιά και αυτός μούγκρισε από πόνο. Τον ξανά χτύπησε και ξανά και ξανά ώσπου έσκυψε πάνω από το πρόσωπο του. Τα μάτια του γυάλιζαν απειλητικά ενώ τα δόντια του ήταν σφιγμένα από θυμό.
Ο Κέβιν κάλυψε το πρόσωπο του φοβισμένος ενώ άρχισε να κλαίει.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now