~14~

202 45 8
                                    

  ~

Στεκόταν σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο μου και δεν έπαιρνε τα μάτια του απο τα δικά μου. Έδειχνε τόσο σοβαρός, τα φρύδια του είχαν σμίξει ενώ τα μάτια του πετούσαν φλόγες θυμού. Και πάλι όμως έδειχνε τόσο όμορφος. Τα χείλη του είχαν σχηματίσει μια ευθεία ενώ το δέρμα του έδειχνε τόσο απαλό. Ακόμα και τώρα που έδειχνε τόσο θυμωμένος δεν έπαυε να είναι επικίνδυνα γοητευτικός.

Κοιτιόμασταν για αρκετή ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση. Με εκνεύριζε ο χαρακτήρας του, όμως δεν μπορούσα να μην δελεαστώ με τον τρόπο που κοιτούσαν τα μάτια του τα δικά μου, τον τρόπο που έγλυφε τα χείλη του οπότε τα ένιωθε ξερά η οποτε ηθελε να προκαλέσει.

«ηρέμησε Jiminako.»  ο Tae σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου ενώ παρατηρούσε την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ μας.

Στάθηκε δίπλα μου και τα δύο αγόρια κοιτάχτηκαν στα μάτια.

«Καλώς.»  υποχώρησε σχεδόν χασκογελώντας καθώς με πλησίαζε περισσότερο «τρέχοντας θα φύγεις.»

Μας προσπέρασε χαμογελώντας και έφυγε αφήνοντας μας μόνους.

«μην του δίνεις σημασία.»  μου ψιθύρισε ενω τσίμπησε με τα δαχτυλα του το μαγουλο μου.

Με πήρε από το χέρι για να τον ακολουθήσω.
Καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε άλλο ένα ποτό. Όση ώρα μιλούσαμε με τον Taehyung δεν έπαυε να με κοιτάει με αυτο το γλυκο χαμόγελο και κατι στην συμπεριφορά του έδειχνε να εχει αλλαξει προς το καλύτερο.  Πίναμε το ένα ποτό μετά το άλλο κάτι που με χαλάρωνε όλο και περισσότερο, αν και κάποια στιγμή άρχισε να με ζαλίζει, όμως μου άρεζε. Ένιωθα ένα έντονο κάψιμο στο στήθος μου και στο στομάχι, όμως αυτό δεν με εμπόδιζε απο το να καταναλώνω το ενα ποτήρι με το αλκοολ μετα το αλλο.

Το βλέμμα μου έτρεξε στον χώρο γύρω μου και τότε σταμάτησα στην μορφή του. Τα μαλλιά του ήταν ιδρωμένα και ανέμιζαν σε κάθε απότομη κίνηση του. Το πουκάμισο του είχε ανοίξει στο στερνό και φανέρωνε το αψεγάδιαστο δέρμα που κρυβόταν από κάτω. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω της, ενώ τα χέρια του χάιδευαν την μέση της και την πλάτη της όσο αυτή χόρευε και τριβόταν επάνω του. Πολλές φορές ξέφευγαν τα χέρια του σε επικίνδυνα σημεια του σωματος της αλλά αυτή έδειχνε να μην ενοχλείτε.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now