~05~

282 60 6
                                    

~

Τράβηξα τα πόδια μου απότομα από πάνω του χωρίς να σκεφτώ ότι αυτό θα έκανε τον αστράγαλο μου να πονέσει. Ένιωσα τόσο άβολα που μας είδαν έτσι λες και κάναμε κάτι το κακό που το τελευταίο που σκέφτηκα ήταν ο πόνος μου. Η Κλαίρη απλά χαμογελούσε ενώ ο Jin είχε σηκωθεί όρθιος και κοιτιόταν με τον Taehyung.

«τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;» τον ρώτησε ο Tae πράγμα που με έκανε να τον κοιτάξω έκπληκτη.

«ήρθα να δω την Σαμάνθα που ήταν τραυματισμένη. Αλλά δεν νομίζω να σε αφορά αυτό.» του απάντησε αδιάφορα με τα χέρια στης τσέπες.

«Jin πάμε, πρέπει να σε ψάχνει κι η αδερφή μου.»

Τον τράβηξε από το χέρι ενώ αυτός προσπαθούσε να με αποχαιρετήσει και τον πήρε μαζί της έξω από το δωμάτιο. Ήλπιζα να τους ακολουθούσε και ο Tae, όμως αυτός έκλεισε την πόρτα και με πλησίασε στο κρεβάτι. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα με όλο αυτό και του το έδειξα με το να απομακρυνθώ από κοντά του. Άπλωσε το χέρι του και μου χάιδεψε τον αστράγαλο «πονάει;» με ρώτησε προσπαθώντας να φανεί ότι ενδιαφέρεται, όμως το βλέμμα του μαρτυρούσε ότι περίμενε κάτι άλλο. Σήκωσε το πρόσωπο του και με κοίταξε στα μάτια.

«εμ καλά είμαι, έχει περάσει ο πολύς πόνος.» του απάντησα και έστρεψα το βλέμμα μου αλλού.

Με πλησίασε ακόμα περισσότερο και με τα ακροδάχτυλα του σήκωσε το πιγούνι μου για να με κάνει να τον κοιτάξω.

«γιατί μου έφυγες έτσι της προάλλες;»

Στραβοκατάπια και για λίγο κόμπλαρα να του απαντήσω «δεν ένιωθα πολύ καλά.» του απάντησα ξερά πράγμα που δεν τον ενόχλησε καθόλου.

Με πλησίασε ακόμα περισσότερο και σχεδόν κόλλησε επάνω μου «τι έγινε μικρό, αναστατώθηκες στην ιδέα ότι σε έχω δει γυμνή;» με ρώτησε σαρκαστικά.

Τον κοίταξα έκπληκτη για το θράσος που έδειχνε και απλά έμεινα να τον κοιτάω χωρίς να του απαντήσω. Το στόμα μου είχε στεγνώσει και ξαφνικά ένιωθα το πρόσωπο μου να καίει.

«Taehyung..» του ψέλλισα και αυτός με κοίταξε στα μάτια περιμένοντας με ανυπομονησία να του απαντήσω «θα ήθελα να ξεκουραστώ, θα σε πείραζε να;..» τον κοίταξα και τον είδα να ξενερώνει.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now