~63~

124 28 3
                                    


~

Κοίταξα την ώρα στο κομοδίνο.
06:40
Δεν είχαν περάσει ούτε δέκα λεπτά από την τελευταία φορά που το κοίταξα. Ένιωθα τόσο εξουθενωμένη, όμως το μυαλό μου δεν με άφηνε ήσυχη. Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι όλη την νύχτα, η σκέψη του με βασάνιζε φέρνοντας εικόνες του φιλιού του. Πως τόλμησε να με φιλήσει ενώ ήταν με την Άλισον; ήμουν μια άγνωστη, πως είχε το θράσος να κάνει κάτι τέτοιο;

Ανακάθισα στο κρεβάτι εκνευρισμένη γνωρίζοντας πως δεν θα κοιμηθώ πλέον. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και μπήκα στο μπάνιο. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, τα μαλλιά μου άτσαλα, τα μάτια μου κουρασμένα και κόκκινα. Άγγιξα τα χείλη μου ασυναίσθητα, "πως γινόταν να έχω ακόμα την γεύση του στο στόμα μου; την αίσθηση του χεριού του στο σβέρκο μου που με έκαιγε σαν ζεστό σίδερο;" αναρωτήθηκα καθώς άγγιζα τα σημεία όπου με είχε αγγίξει αυτός.

Έκανα μπάνιο για να συνέλθω και προσπάθησα να βάλω λίγο makeup στο πρόσωπο μου για να δείξω σαν άνθρωπος. Δεν μπορούσα να πάω στην δουλειά με τέτοια μούτρα.
Όταν βγήκα στο σαλόνι, η Βιολέτα κοιμόταν ακόμα και έδειχνε να βλέπει κάποιο όμορφο όνειρο, διότι χαμογελούσε σαν χαζό.
Είχα αρκετή ώρα πριν την δουλειά οπότε ήταν μια ευκαιρία για να μας φτιάξω πρωινό. Με την δουλειά δεν είχα χρόνο πλέον, κάτι που με ενοχλούσε μιας και είχα συνηθίσει τους τελευταίους μήνες να τρώω πρωινό με την κολλητή μου.

Δεν είχε πάει καν 07:00 όταν χτύπησε το κουδούνι. Κοίταξα προς την πόρτα και πήγα να ανοίξω σκεπτόμενη για το ποιος μπορεί να ήταν.

«μαμά;»  την κοίταξα έκπληκτη λίγο πριν έρθει πάνω μου για να με αγκαλιάσει.

«κοριτσάκι μου.»  σχεδόν τσίριζε μέσα στο αυτί μου «χρόνια πολλά ζουζούνα μου.»  μου ευχήθηκε χαρούμενη ενώ με έσφιγγε δυνατά στην αγκαλιά της.

«μαμά τι θέλεις εδώ τέτοια ώρα;»  την ρώτησα λίγο πριν κλείσω την πόρτα.

«καλά έχουν γενέθλια τα κορίτσια μου και δεν θα ερχόμουν να της ευχηθώ;» με ρώτησε ενοχλημένη με την ερώτηση μου.

«απλά δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πως ταξίδεψες τόσο νωρίς μόνη σου για να έρθεις έως εδώ.»  την ενημέρωσα χαμογελώντας «φυσικά και χαίρομαι που είσαι εδώ μαμά.»  την διαβεβαίωσα με μια σφιχτή αγκαλιά σκεπτόμενη πως θα πίστεψε πως δεν χάρηκα που την είδα.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now