~28~

153 34 3
                                    

~

Ξύπνησα τσιρίζοντας ενώ ένιωθα το κορμί μου να έχει γίνει υγρό από τον ιδρώτα. Η Βιολέτα τραντάχτηκε και ξύπνησε απότομα κοιτώντας με τρομαγμένη. Την είχε πάρει ο ύπνος με τα χθεσινά ρούχα στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Με πλησίασε και με αγκάλιασε.
Κι όμως δεν ήταν ένα απλό όνειρο αυτό που είδα. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή και την ανάσα μου να κόβεται. Έψαξα με το μάτι μου για το φάρμακο μου όταν το βρήκα πάνω στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι μου. Το πήρα στα τρεμάμενα χέρια μου και ρούφηξα μια γερή τζούρα. Αμέσως ένιωσα μια ανακούφιση στο στήθος μου και τα πνευμονία μου να ηρεμούν.

«είσαι καλά;»  με ρώτησε τρομαγμένη.

Είχα ακόμα την αίσθηση των χεριών του πάνω μου και σχεδόν αηδίαζα στην θύμηση της εικόνας του.

«ναι.»  της είπα καθώς σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου.

Τρόμαξα όταν πρόσεξα μερικούς λεκέδες αίμα πάνω στα ρούχα μου. Προσπαθούσα να καταλάβω εάν είχα πληγωθεί κάπου αλλά δεν έβρισκα τίποτα.

«τι είναι αυτά;»  με ρώτησε έκπληκτη ενώ με κοιτούσε από το κρεβάτι αναστατωμένη.

Τότε θυμήθηκα πως εχθές το βράδυ με αγκάλιασε μέσα στο αμάξι του. Τα αίματα πάνω του πρέπει να με λέρωσαν. Έπρεπε να τον δω, να βεβαιωθώ πως ήταν καλά, όμως πως; δεν ήξερα που ήταν το δωμάτιο του πόσο μάλλον ποιο ήταν το τηλέφωνο του.

«πως βρέθηκα στο δωμάτιο;»  την ρώτησα μόλις συνειδητοποίησα πως το μόνο που θυμόμουν ήταν να με κρατάει στην αγκαλιά του σφιχτά αυτός.

«όταν γύρισα βρήκα τον Jimin στο δωμάτιο, υποθέτω πως αυτός σε έφερε.»  μου απάντησε ενώ σηκωνόταν για να με πλησιάσει «Σαμάνθα ανησυχώ, με τι κόσμο έχεις μπλέξει;»  με κοίταξε τρομαγμένη, τώρα μου θύμιζε την Σίλια.

«ηρέμισε.»  της απάντησα λίγο πριν την πάρω στην αγκαλιά μου.

Έκανα ένα ζεστό μπάνιο και άλλαξα ρούχα.
Με αποχαιρέτησε η Βιολέτα με βαριά καρδιά για να γυρίσει σπίτι της, δεν ήθελε να φύγει και να με αφήσει μόνη. Με διαβεβαίωσε πως δεν θα έλεγε κάτι στην Σίλια αρκεί να κρατούσα μια κάποια απόσταση από αυτούς. Τώρα; τώρα που είχα μπλέξει μαζί τους ήταν δύσκολο.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now