~44~

132 27 0
                                    

                                     ~

Είχε ξημερώσει ήδη Σάββατο πρωί κι απ ότι μου είπε η Κλαίρη το πάρτι της Άλισον θα γινόταν στο μαγαζί των αγοριών. Με τον Jimin δεν είχαμε μιλήσει ακόμα και δεν είχε απαντήσει σε καμία κλήση μου. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως τα φαντάστηκα όλα, ότι δεν ήρθε ποτέ στο δωμάτιο μου κι ότι δεν πήγα ποτέ μου σπίτι του. Οτι ήταν ένα όμορφο όνειρο και πως δεν κάναμε ποτέ έρωτα υπό το φως του φεγγαριού.
Επέλεξα να μην τον ξανά ενοχλήσω μέχρι να αποφάσιζε ο ίδιος να μου μιλήσει.

Το πρωί ήρθε ο Jin στο δωμάτιο μας για να δει πως ήμουν, και με την ευκαιρία προσφέρθηκε να με πάει μέχρι την πόλη για να πάρουμε το ποδήλατο μου που το είχα αφήσει την τελευταία φορά που είχα βρεθεί με τον Jimin, έξω από το κινέζικο. Προφανώς και ο Jin ήξερε για ποιο μαγαζί του μιλούσα οπότε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ που ακριβώς ήταν για να τον καθοδηγήσω.
Πήραμε τηλέφωνο την Σαρίνα για να την ρωτήσουμε αν ήθελε να έρθει μαζί μας, κι αυτή δέχτηκε. Έτσι θα μπορούσαμε να περάσουμε από τα μαγαζιά και να πάρουμε κάποιο όμορφο ρούχο για απόψε, όπως πρότεινε η Σαρίνα.

Ο Jin κανόνιζε να δίνει τα μεροκάματα στα άτομα που δούλευαν στο μαγαζί των αγοριών, έτσι με πλήρωσε για της λίγες μέρες που δούλεψα και τώρα είχα αρκετα λεφτά για να αγοράσω κάτι ωραίο. Μπήκαμε σε ένα μαγαζί με γυναικεία βραδινά ρούχα, αφού πρώτα αγοράσαμε από ένα δώρο ο καθένας για την Άλισον.

Χαζεύαμε τα φορέματα και το μάτι μου έπεσε σε ένα μακρύ αμάνικο μαύρο σατέν φόρεμα, με χαμηλό ντεκολτέ και σκίσιμο μπροστά.

«πιστεύω ότι θα δείχνει πολύ όμορφο πάνω σου.» με κοίταξε χαμογελαστή ενώ έπαιρνε το χέρι της από το μπράτσο μου για να πάρει το φόρεμα στα χέρια της «δοκίμασε το.»

Με έσπρωξε μέσα στο δοκιμαστήριο, κι μου έδωσε το φόρεμα στο χέρι λίγο πριν τραβήξει και κλείσει την κουρτίνα για να μου δώσει το ελεύθερο να αλλάξω.

«το δοκίμασες;» με ρώτησε πριν καν προλάβω να βγάλω το παντελόνι μου.

«περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου πρώτα.» της απάντησα κι αυτή γέλασε νευρικά.

«είσαι καλά;» η φωνή της ακούστηκε ήρεμη, με μια ανήσυχη χροιά, σκεπτόμενη αυτό που είχε αναφέρει ο Taehyung στο πάρτι τους.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now