~40~

179 29 3
                                    

                                     ~
       🔞 Ελπίζω να σας αρέσει!🔞


Ξύπνησα από την απουσία του ζεστού κορμιού του.

Πριν λίγες ώρες.

«για ποιον λόγο ξανά βγήκες έξω εφόσον σου ζήτησα να μείνεις μέσα και να κοιμηθείς νωρίς;» με ρώτησε εκνευρισμένος χωρίς να με κοιτάει, καθώς προσπαθούσε να απλώσει την αλοιφή στον αστράγαλο μου.

«το πρωί στο μάθημα του Γουίλσον, πρέπει να έχασα το κολιέ μου στην αίθουσα και γύρισα για να το ψάξω.» του απάντησα ενώ τον παρατηρούσα πόσο προσεκτικός ήταν με το πόδι μου ώστε να μην με πονέσει.

«κι ο Taehyung που κολλάει;» με ρώτησε με ανυψωμένο φρύδι καχύποπτα.

«έτυχε να τον πετύχω εδώ έξω, κι θέλησε να έρθει μαζί μου.» του απάντησα χαμογελώντας.

Κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση σε αυτό που του είπα. Θέλησε να φύγει νωρίς για να με αφήσει να κοιμηθώ, όμως του είχα ζητήσει να μείνει μαζί μου μέχρι να με έπαιρνε ο ύπνος. Έτσι θα ένιωθα ποιο ασφαλής!

Και τώρα η θέση δίπλα μου ήταν άδεια και το κορμί μου κρύωνε, κι ας ήμουν σκεπασμένη με ζεστές κουβέρτες.
Κοίταξα έξω από το παράθυρο, έδειχνε να ξημερώνει έξω με τον ήλιο να ανατέλλει σταδιακά. Η Κλαίρη κοιμόταν στο κρεβάτι της κι καταλάβαινα πως παραμιλούσε, πρέπει να έβλεπε εφιάλτη διότι την άκουγα να σιγοκλαίει. Σηκώθηκα όρθια και ευτυχώς διαπίστωσα πως το πόδι μου σήμερα ήταν πολύ καλύτερα. Την πλησίασα και προσπάθησα να την ηρεμίσω με το να την χαϊδέψω απαλά στην πλάτη. Κάποια στιγμή σταμάτησε και συνέχισε να κοιμάται πιο ήσυχη.

Πήρα μια μικρή πετσέτα προσώπου και έφυγα για το μπάνιο ώστε να πλυθώ. Γυρνώντας στο δωμάτιο η Κλαίρη είχε ήδη ξυπνήσει και ετοιμαζόταν για την σχολή.
...
Οι πρώτες ώρες των μαθημάτων ήταν ήσυχες και της δυο τελευταίες ώρες που είχαμε μάθημα με τον καθηγητή Γουίλσον, αποφάσισα να μην πάω. Δεν ήμουν έτοιμη ακόμα για να τον αντικρίσω μετά απ ότι έγινε, δεν θα ένιωθα ποτέ μου ασφαλής με αυτόν γύρω μου. Ίσως έπρεπε να αλλάξω της ώρες των μαθημάτων μαζί του.

Είχα καθίσει στην καφετέρια της σχολής κι προσπαθούσα εδώ και ώρα να γράψω κάποιες εργασίες στον υπολογιστή. Όταν τελείωσε το μάθημα, η καφετέρια γέμισε με παιδιά της σχολής. Περίμενα την Σαρίνα να έρθει γνωρίζοντας πως σήμερα δούλευε όμως τον μόνο που είδα ήταν τον Jin, ο οποίος παρήγγειλε ένα μιλξέικ λίγο πριν έρθει και καθίσει δίπλα μου.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now