~13~

228 52 13
                                    

~

Ήμασταν μέσα στο ταξί με προορισμό το κλαμπ. Περνούσαμε από τους δρόμους της πόλης και όλα έδειχναν τόσο όμορφα. Τα αμέτρητα χρωματιστά φώτα από του λαμπτήρες και από τα μαγαζιά έδειχναν την πόλη ακόμα πιο εκθαμβωτική καθώς σε δελέαζαν να περιπλανηθείς στους δρόμους της.
Τα πεζοδρόμια ήταν γεμάτα κόσμο, παρέες παιδιών ανάμεικτα κοριτσιών και αγοριών, ντυμένοι με όμορφα ρούχα περπατούσαν γελώντας δυνατά και καπνίζοντας τσιγάρο με κάποιον προορισμό, η και όχι.
Κοίταξα από το παράθυρο μου τον ουρανό και έδειχνε τόσο καθαρός με μερικά αστέρια να τον κοσμούν.

Ένιωσα το κινητό μου στο χέρι μου να δονείτε και μόλις κοίταξα το όνομα που με καλούσε το έκλεισα και κοίταξα πάλι έξω. Δεν ήθελα να μιλήσω αυτήν την στιγμή με την Σίλια διότι ήξερα ότι θα με ρωτούσε που είμαι και τι κάνω. Δεν ήθελα να της πως ότι ετοιμαζόμουν να πάω σε κλαμπ, διότι θα άρχιζε τα δικά της.

Μετά από δύο εικοσάλεπτα φτάσαμε σε ένα απόμερο μέρος, και όσο προχωρούσαμε άλλο τόσο ακουγόταν έντονα ο ήχος από αμάξια και της μηχανές. Η μουσική έφτανε πολλά χιλιόμετρα μακριά και ακούγαμε καθαρά των ήχο των μπάσων και της φωνές των παιδιών.

Όσο πλησιάζαμε αναρίθμητα αμάξια ήταν παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά μας με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να σταματήσει και να μας αφήσει σχετικά μακριά. Η Κλαίρη δυσανασχέτησε βρίζοντας από μέσα της, τον πλήρωσε και κατεβήκαμε από το ταξί. Στο βάθος έβλεπα ένα μεγάλο κτήριο σαν αποθήκη και ακόμα πιο πέρα πλήθος ανθρώπων μαζεμένο. Ακουγόταν έντονα ο ήχος αυτοκινήτων να γαζώνουν και κάποιων μηχανών να μαρσάρουν ενώ έβλεπες να ανεβαίνουν ποσότητες καπνού προς τον αέρα ανάμεσα από το πλήθος.

Περπατήσαμε με την Κλαιρη κρατώντας η μία το μπράτσο της άλλης. Καθώς προχωρούσαμε ανάμεσα στον κόσμο που γέμιζε το πάρκινγκ αμέτρητα βλέμματα έπεφταν πάνω μας πράγμα που μου προκαλούσε άγχος και με έκανε να νιώθω κάπως άβολα.

Προχωρήσαμε προς το κτήριο απ' όπου έβγαινε δυνατά η μουσική αγνοώντας τους νεαρούς που έπαιζαν με τα αμάξια τους έξω στο πάρκινγκ. 

«κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ κάνουν αγώνες με τα οχήματα τους.» με ενημέρωσε η Κλαίρη όταν πρόσεξε τι κοιτούσα «έλα πάμε να σου δείξω το κλαμπ μέσα.» μου χαμογέλασε πονηρά και με τράβηξε προς τα μέσα.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now