~35~

196 34 4
                                    

~

🔞 Μπορεί να υπάρξει περιεχόμενο που να σας ενοχλήσει. Σας αφήνω να το διαβάσετε με την δική σας θέληση.🔞

Έβαλε τον κωδικό και μου άνοιξε την πόρτα δείχνοντας μου με το χέρι του να περάσω μέσα. Με κατέκλεισε η γλυκιά μυρωδιά των αναμένων κεριών. Το φως στο σπίτι ήταν χαμηλό και πρόδιδε τον ρομαντισμό που είχε επιδιώξει να δημιουργήσει στην ατμόσφαιρα ενώ τα ελάχιστα κούτσουρα που σιγόκαιγαν στο τζάκι πρόσφεραν μια γλυκιά ζεστασιά στον χώρο. Τα έπιπλα ήταν κυρίως λευκά και γκρι καθώς και οι τοίχοι ήταν βαμμένοι με ένα ελαφρύ γκρι χρώμα, με αφηρημένους μοντέρνους πίνακες να κρέμονται σε αυτόν. Το φως στην τραπεζαρία ήταν πιο έντονο σε σχέση από το υπόλοιπο σπίτι, ενώ το τραπέζι είχε αμέτρητους στρογγυλούς δίσκους με καπάκια.

Τα χέρια του πήραν το παλτό από πάνω μου και το άφησε στην άκρη. Στάθηκα και τον κοιτούσα να βγάζει το σακάκι του ενώ τον περίμενα για να κινηθώ μέσα στο σπίτι. Κατάλαβε ότι ένιωθα νευρικότητα και κάπως άβολα και απλά χαμογέλασε. Με πλησίασε και το χέρι του άγγιξε ελαφρά την μέση μου για να με καθοδηγήσει στην τραπεζαρία. Τράβηξε την καρέκλα και μου έδωσε το ελεύθερο για να καθίσω. Ένιωθα αγχωμένη μιας και δεν πολύ μιλούσε από την ώρα που βρεθήκαμε, απλώς προσπαθούσε να με περιποιηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.
Σήκωσε τα καπάκια από τους δίσκους και αμέσως με χτύπησε η γλυκιά αλμύρα του θαλασσινού. Εξεπλάγην ιδιαίτερα όταν πρόσεξα την σκληρή δουλειά που είχε κάνει για να τα ετοιμάσει όλα αυτά, όλων των ειδών τα θαλασσινά και σούπες με μύδια και γαρίδες.

«ελπίζω να σου αρέσουν.»  μου είπε μόλις πρόσεξε το έκπληκτο βλέμμα μου.

«δείχνουν πολύ νόστιμα.»  του απάντησα χαμογελώντας.

Πλησίασε το μοντέρνο γραμμόφωνο που είχε δίπλα στο τζάκι πάνω σε ένα τραπεζάκι, έβαλε έναν δίσκο μέσα και αμέσως άρχισε να παίζει χαμηλόφωνα μουσική. Ήρθε και έκατσε στο πάνω μέρος της τραπεζαρίας ακριβώς δίπλα μου.

«κόκκινο ή λευκό;»  με ρώτησε κρατώντας τα κρασιά στα χέρια του.

«κόκκινο παρακαλώ.»  του είπα ευγενικά κι αυτός άφησε το λευκό στην άκρη.

Κράτησε το μπουκάλι στα χέρια του και το άνοιξε με αρκετή ευκολία. Άφησε το κόκκινο κρασί να τρέξει μέσα στα γυάλινα ποτήρια μας γεμίζοντας τα μέχρι την μέση.
Πήρε το ποτήρι στο χέρι του και επιτέλους φάνηκε να ανάσανε μετά από μια κουραστική μέρα προετοιμασίας «στην υγεία μας.»  μου είπε χαμογελώντας και σήκωσα το ποτήρι μου για να τσουγκρίσουμε.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now