~38~

143 32 1
                                    

~

Στάθηκε στην πόρτα και μας κοίταξε ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.

«Σαμ, τι γίνετε εδώ;» ρώτησε ενώ έκλεινε την πόρτα και ερχόταν προς το μέρος μας.

«Taehyung βοήθησε με.» τον παρακάλεσα ενώ έδειχνε αρκετά ψύχραιμος καθώς μας πλησίαζε.

«Τζόναθαν;» κοίταξε τον Γουίλσον ο οποίος δεν είχε κουνηθεί από πάνω μου.

«μείνε απ έξω Tae, δεν νομίζω να του αρέσει αν με εμποδίσεις.»

Σε ποιον να μην αρέσει, μα τι έλεγε; ο Taehyung γιατί έδειχνε τόσο σκεπτικός και ήρεμος; δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι;

«βέβαια άμα θέλεις, μπορείς να με βοηθήσεις.» του είπε γελώντας όταν κατάλαβε πως δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι.

«Tae;» τον κοίταξα με μάτια θολά από τα δάκρυα.

«έχεις δίκιο.» του είπε καθώς έβγαζε την ζακέτα που φορούσε «δεν θα του αρέσει καθόλου.» συμφώνησε μαζί του λίγο πριν σφίξει την γροθιά του για να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ο Γουίλσον ξέφυγε από πάνω μου και ακούμπησε το ματωμένο χείλος του «πως τολμάς;» τον ρώτησε θυμωμένος πριν τον χτυπήσει ξανά ο Taehyung.
Έπεσε κάτω πιάνοντας το πρόσωπο του που έτσουζε. O Tae με βοήθησε να σηκωθώ και με πήρε πιο πέρα. Πήγε προς το μέρος του και του έδωσε μια γερή κλοτσιά στην κοιλιά, πράγμα που τον έκανε να μουγκρίσει από πόνο. Έσκυψε πάνω του και τον άρπαξε από τον γιακά του πουκαμίσου του «μην σε ξανά δω μπροστά μου, αλλιώς θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Είσαι ένα απλό σκυλάκι του, νομίζεις θα νοιαστεί αν σε βρει ψόφιο;» τα μάτια του πετούσαν σπίθες θυμού ενώ τα χέρια του έτρεμαν καθώς προσπαθούσε να συγκρατηθεί «κανόνισε να φύγεις χωρίς να σε καταλάβουν στην σχολή, και μην τολμήσεις να μιλήσεις γι’ αυτό αλλιώς ξέρεις, θα ευχαριστηθώ πολύ να σου κόψω το κεφάλι.»

Αυτός άρχισε να γελάει ειρωνικά «εσύ; να βλάψεις εμένα;» συνέχισε να γελάει και καταλάβαινα ότι έπαιζε με τα νεύρα του Tae.

Τον χτύπησε άλλη μια φορά στο πρόσωπο και ήταν έτοιμος να το κάνει ξανά. Έτρεξα προς το μέρος του και τον αγκάλιασα τραβώντας τα χέρια του προς τα πίσω. Αν συνέχιζε να τον χτυπάει μπορεί και να έμπλεκε περισσότερο, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο, έδειχνε τόσο θυμωμένος και ικανός όντως να τον σκοτώσει.

Επικίνδυνα Γοητευτικός "Jimin" Where stories live. Discover now