2.5 | kont dracula'nın planları

1.6K 185 173
                                    


Nemli İngiltere havasını en son içine çektiğinde, Kont Dracula tarihin 1563 yılının Aralık ayını gösterdiğini çok net hatırlıyordu. Genç İngiliz kraliçesini görmek ve onun tatlı bakire kanından bir yudum alabilmek için çıktığı bu yolculuğu düşündüğünde, Kont Dracula şimdiki yolculuğunun onun gibi bir başarısızlıkla sonlanmayacağı üzerine yemin etmişti.

Dover Boğazı'ndan İngiltere'ye geçişinden beri günler geçmiş gibi hissediyordu Kont Dracula, fakat onun zaman algısıyla çevresinde dönüp duran ölümlülerin zaman anlayışının çok farklı olduğundan da emindi.

Victoria'nın getirdiği haberlerden sonra, Kont Dracula çok daha canlı ve çok daha vahşi hissediyordu kendini. Zamana yenilmek, en büyük korkusunun gerçekleştiğine inandıktan sonra, bir kurtarıcı gibi gelmişti Victoria. Ve bu sefer geldiğinde, önceki ziyaretlerinden çok daha mühim haberler getirmişti. Bu haberler, Kont'un dişlerini kaşındırıyordu adeta.

Voldemort isimli büyücü, ettiği hak iddialarıyla Dracula'yı güldürmüştü. Kont Dracula, yerel veya global güncellemeleri pek takip etmezdi. Dünyada yüzyıllardır yaşamanın bir mucizesi olarak, insan yaşamının aslında dönüp duran bir tekerlekten daha fazlası olmadığını iyi anlamıştı. Hepsi doğuyor, yaşıyor, yaşamak için gerekirse kötü şeyler yapıyor ve kendilerini istekleri için tükettikten sonra çürüyorlardı. Bu insanlığın en büyük kısır döngüsü, insanlığın var olmasının en büyük temeliydi. Sadece insanlar da değildi bu döngüde dönen. Kont Dracula, onlarca hükümdarlığın doğduğunu, geliştiğini ve yok olduklarını görmüştü. Uğruna savaştıkları her şey de onlarla birlikte ölüyordu.

Fakat İngiltere'nin yükselen Karanlık Lord'undan, Kont Dracula daha farklı bir iddia duymuştu. Yükseleceğini ve hükmünün herkesi altına alacağını iddia etmesinin yanında bu, aslında gerçekten Lord olmayan, Lord Voldemort daha fazlasını elde edeceğini söylüyordu. Ölümsüz olacağını söylüyordu.

Kont Dracula, Aslında-Lord-Olmayan Voldemort'un sonsuz yaşam hakkında hiçbir fikri olmadığını o anda anlamıştı. Bir döngüde çarkı kırmanın ve enlere sahip olmanın kendini yücelteceğini sanıyordu bu adam. Fakat feci şekilde yanılıyordu. Kont Dracula ise bunun birincil örneğiydi.

Kont Dracula, dünya üzerinde her erkeğin isteyebileceği şeylerin hepsine sahip olmuştu. Uçsuz bucaksız topraklar, o toprakta çalışıp sadece kendisine hizmet eden köleler, sayamayacağı kadar altın, ipekten kıyafetler, kuş sütünü eksik etmediği yemek masalar, beğendiği bütün kadınlar... Kont Dracula, tüm bunları elinde tutabilmek için öyle korkunç şeyler yapmıştı ki, sonunda ölümsüz bir canavar dönüşmüştü. Sonsuza hayat onu bulmuşken, elde ettiği her şey birer birer düşmüştü elinden.

Victoria'yı kendisinden günler önce, orada verecekleri mücadele ortamını hazırlaması için göndermişti Kont Dracula. Meraklı gözlerden uzak, ıssız bir yer bulamaları ve ardından onu Kont için düzenlemesi gerekiyordu Victoria'nın. Aynı zamanda İngiliz büyücüler ve Voldemort hakkında önemli bilgileri elde etmeliydi.

Şimdi de, yanında Victoria'nın sürdüğü araba içinde, son birkaç yüzyıldır dışarı çıkmamasının sonucu kaçırdığı şeylere bakıyordu Dracula. Bu modernizm denen hastalık, her şeyi değiştirmişti. Kendi kendine giden taşıtlar, kendi şatosunun bile yanında minik kalacağı binalar, elektrik denen şeyle birlikte aydınlanan gece... Kont Dracula, ışıktan hiç hoşlanmazdı ve geceyi gündüz yapan bu büyü de hoşuna gitmemişti. Gerçi Victoria ona teknoloji dendiğni söylemişti ancak Dracula buna pek aldırış etmedi.

Şehrin kıyısından geçip giden, geniş ve kalabalık yolda ilerlerlerken Victoria, sürdüğü 71 model volkswagen ile ana yoldan sapan dar bir patikaya girdi. Patika, kalabalık otoban yolunun kenarında o kadar sahipsiz ve gizli kalmıştı ki yoldan geçen hiç kimse patikaya sapan sarı renkli minik arabayı görmemişti.

Creatures of the Night ◈ the MaraudersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin