「au」 0.4 | yoldaşlık ile toplantı

798 105 301
                                    

alternatif son | 4 | yoldaşlık ile toplantı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

alternatif son | 4 | yoldaşlık ile toplantı

medya: yelkenler biçilecek

* * *

Sultan Mehmed, kendini izleyen insanları cesur bakışlarla süzdü. En son ise, tam koridorun sonunda bekleyen, açık renk cüppe giymiş, uzun sakalları ve saçları olan büyücüde durdu gözleri.

Dumbledore, hafif bir gülüşle kafasını salladı ve konuştu. "Zümrüdüanka Yoldaşlığı'na hoş geldiniz Sultan Mehmed."

Sultan Mehmed, İngiltere yolculuğu sırasında Leona'dan Yoldaşlık hakkındaki ayrıntıları dinlemişti. Karşısındaki yaşlı adamın da Albus Dumbledore, yani Yoldaşlık'ın yöneticisi olduğunu biliyordu. Adamı ilk gördüğünde de, bir bilgenin gözlerini görmüştü gözlerinde.

"Hoş bulduk, Albus Dumbledore." dedi Mehmed adama mimiklerini oynatmadan.

"Yorucu bir yolculuktan geldiğinizi biliyorum." diye konuşmaya devam etti Dumbledore fakat Mehmed onu böldü.

"Çok daha yorucu yolculuklar geçirdiğime emin olabilirsiniz. Bir an önce Dracula ile ilgili konuşmaya başlamamızın zamanı geldi. Toplantı odanız nerede acaba?"

Dumbledore, adamın tüm yaşadıklarına rağmen hiçbir şey olmamış gibi direkt plan aşamasına geçmek istemesine şaşırmıştı fakat belli etmedi. "Bu taraftan buyurun." dedi ve arkasındaki kapıyı gösterdi.

Mehmed ağır adımlarla adamın arkasından ilerledi. Kapıdan içeri girdiğinde gözleri odanın içinde gezindi.Yanan şömine önündeki eski koltuklara, uzun yemek masasına, desenli duvar kağıtlarına ve odanın öteki köşesinde kalan yarım mutfak tezgahında durdu gözleri.

Dumbledore'u takip ederek, masanın baş tarafına doğru geldi. Arkasından da Yoldaşlık üyeleri hızlı adımlarla masaya doğru geçiyordu.

"Toplantılarınıza askerlerinizi alıyor musunuz?" diye sordu, üyeler masalara geçerken.

"Onlar askerden fazlası," diye cevapladı Dumbledore onu. "Yoldaşlık'ın bir parçası."

Mehmed, Dumbledore'a dönmeden cevapladı. "Kabul edilemez. Stratejilerimizin sızdırılması için müsait bir ortam yaratıyor."

"Üzgünüm fakat burada işler böyle yürüyor Sultan Mehmed."

"Dracula'yı neden yenemediğiniz ortaya çıktı o zaman." dedi bu sefer Mehmed, Dumbledore'a dönerek. "Savaş sırasında ajanlar ve bilgi sızdırılmaları hakkında daha fazla okumanızı öneririm."

Dumbledore, adamın ciddiyetle kendisine böyle laf etmesinden hoşlanmamıştı. Gergin bir şekilde Mehmed'i süzdü. "Pekala şuna ne dersiniz, üyelerden sadece seherbaz olanlar kalsın."

Mehmed, Dumbledore'u ve daha sonra masayı süzdü. "Kabul edilebilir." dedi ardından.

Masadakiler, gergin birbirine bakarken Dumbledore konuştu. "Seherbazlar dışındaki üyeleri dışarı alabilir miyim?"

Creatures of the Night ◈ the MaraudersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin