Voorwoord

2.5K 46 5
                                    


**

Eerder op wattpad:
Dit complete verhaal heb ik in 2016 geschreven en heeft al eerder op wattpad gestaan onder de naam "De Geestverwant". (Dit was de eerdere versie.) Destijds was het een redelijk populair boek.

Het had 80k, heeft op rang 1# van weerwolf gestaan (in de tijd dat je alleen in je eigen genre en niet de tags op zo'n rang kon staan) en had de Wattys2016 gewonnen voor de Verzamelaarseditie. (Dat hield in dat veel lezers mijn verhaal in hun bibliotheek hadden staan.)

Natuurlijk is toen niet nu, dus ik ben benieuwd of het in de smaak valt bij jullie nieuwe lezers.

Teruggebracht in 2020:
In 2017 heb ik bijna al mijn werken, inclusief de Geestverwant, van wattpad verwijderd. Dit kwam, omdat ik in een hele moeilijke levensfase zat en mij zeer onzeker over mijn verhalen voelde.

Nu zet ik het verhaal weer op wattpad. Het is een nieuwe versie, maar grotendeels hetzelfde verhaal met wat verbeteringen. Je kan het zien als gebroken speelgoed lijmen. Ik herschreef het gedeeltelijk om de grootste zwakheden van het verhaal te fixen. 

(Dit betekent ook dat ik de grootste grammatica en spellingfouten eruit haal, maar ook wat scènes verander. Ik was niet een ster in spelling en grammatica en dat ben ik nog steeds niet. Dat zal je wel merken.)

2023:

Jeetje, er staan nog steeds heel veel spelfouten in! Ik ga weer een poging wagen om de spellingsfouten eruit te halen. Het verhaal zelf herschrijf ik niet.

Overigens sorry als ik niet op reacties reageer of heb gereageerd. Ik heb de afgelopen jaren niet op Wattpad gezeten. Het is helemaal aan mij voorbij gegaan wat voor lieve en behulpzame lezers ik heb :) 

Updates:
Het verhaal is compleet.

2023 Grammatica correctie update: 1/57 verbeterd.

Waarom ik dit verhaal terug breng:

Voor mij is dit als het afstoffen van een oud boek, een boek die ik zelf al vele malen heb gelezen en ben uitgegroeid, om het vervolgens aan een vriendin te geven. Ik doe dit, omdat, na mijn mening, verhalen er zijn om gelezen te worden.

Ik hoop dat je ervan geniet.

De alfa en de halfbloed (✔)Where stories live. Discover now