Az első alkalom

6K 203 10
                                    

- Vedd le a nadrágod. – néztem rá komolyan, mire a fiú arcán is a komolyság vette át a hatalmat. Lassan felállt és letolta a nadrágját, de a boxert magán hagyta.

- Vedd le a melltartód. – felelte szinte kihívásként. Lassan hátranyúltam és kicsit zavarba jőve kikapcsoltam a csatot és hagytam leesni az anyagot. A kezeimet magam elé tartottam szinte önkényesen, mire a fiú finoman megfogta a karjaimat és félrehúzta a kezeim.

- Nincs semmi takargatni valód. Csodálatos vagy. – mondta és megcsókolt. Lassan hátradöntött az ágyban és míg én a hátába kapaszkodtam, ő lassan a mellemre tette az egyik kezét. Az érintéstől kirázott a hideg, de a jó értelemben. A szívem egyre hevesebben dobogott, de nem voltam ideges. Készen álltam és Draco volt a tökéletes személy számomra. Draco ujjai a mellbimbómon kezdtek mozogni, míg a fiú egyre lejjebb csókolgatott. A fiú szinkronban mozgatta az egész testét. Míg a szája helyet cserélt az ujjaival, a keze egyre lejjebb indult. Végigsimított a hasamon, majd belemarkolt a combomba. Halkan felnyögtem az érzéstől és belemarkoltam Draco hajába. A fiú felnézett rám, miközben nyelvével folyamatosan a mellemet ingerelte. Ujjait végighúzta a bugyim szélén, majd lassan félrehúzta azt.

-Biztos vagy benne? – kérdezte.

- Igen. – feleltem egy halk nyögéssel, mire a fiú azonnal belém dugta az egyik ujját. Egy sóhaj szakadt ki a tüdőmből, ahogy megéreztem magamban a fiú hosszú ujjait. Draco ajkai visszataláltak az enyémekhez és heves csókolózásba kezdtünk, miközben ujjai hevesen mozogtak ki és be. Lassan lenyúltam magunk között és benyúltam az alsójába. Draco ajkait elhagyta egy mély, érzéki nyögés amint megérezte magán az ujjaimat és én is mozgatni kezdtem a kezemet. A testemben egyre nőtt a forróság, amikor Draco újra a nyakamhoz tért. Erősen szívni kezdte a bőrömet, majd lágyan végighúzta rajta a nyelvét és ezt addig ismételgette, amíg az egész testem lángra nem lobbant. A kezem közben ütemesen mozgott hosszúságán és éreztem az előváladékot az ujjaim között.

- Emlékszel amikor azt mondtam jó ízed van? – kérdezte csukott szemmel, elfojtva egy halk nyögést. Némán bólintottam, mire Draco kihúzta belőlem az ujjait. Elégedetlenül nyögtem fel a hirtelen fellépő hiányérzetre, de a fiú lehúzta rólam a bugyimat, levette az alsóját, majd visszamászott felém és elkezdte az egész testemet csókokkal záporozni.

Minden egyes csókja után lángol a bőröm és mégis végigfutott rajtam a hideg. Draco szívogatni kezdte a bőrt a belső combomon, majd a csípőmre tette a kezeit, hogy leszorítson. Először a lélegzetét éreztem meg magamon, ami hűsítően kellemes volt, de semmiképpen nem fogható ahhoz, ami ezután jött. Draco lágyan megcsókolt odalent, majd a nyelvével körkörös mozdulatokat kezdett leírni.

-Draco... - nyögtem fel a hirtelen élvezettől. Draco átkarolta a combjaimat, hogy még jobban széttárja azokat, én pedig emelgetni kezdtem a csípőmet az egyre fokozódó forróságtól. A fiú tovább ingerelte a csiklómat, majd belém dugta két ujját. Pár másodperc elég volt ahhoz, hogy a lábaim remegni kezdjenek és belemarkoltam a lepedőbe, ahogy lavinaként söpört végig rajtam a gyönyör.

Lihegve húztam feljebb Dracot és csókolgatni kezdtem a kulcscsontja feletti érzékeny bőrt, miközben kezemmel újra megragadtam férfiasságát és a hüvelykujjamat finoman végighúztam a tetején, letörölve ezzel a nedvességet. Draco nyögése éhes volt és türelmetlen, de mégsem akart semmit elkapkodni.

-Biztos vagy benne? – kérdezte még egyszer, mire mozgatni kezdtem a kezem. Draco szorosan lehunyta a szemét az érzéstől.

- Igen. Ne parázd túl. – szóltam rá, mire a fiú felém hajolt és hosszasan megcsókolt. Halkan belenyögtem a szájába, amikor beleharapott az ajkamba.

- Szólj, ha fáj vagy hagyjam abba. – nézett rám szigorúan, mire nagyot nyelve bólintottam. A szívem a torkomban dobogott és már most remegtek a lábaim az izgalomtól. Draco lassan hatolt belém és halkan felkiáltottam a furcsa érzéstől, ahogy teljesen kitölt.

- Baszki. – szaladt ki a száján.

- Mi a baj? – kérdeztem aggódva.

- Semmi csak... Olyan szűk vagy. – nyögött fel és ettől a hangtól újra elöntött a forróság. Draco hagyta, hogy egy kicsit megszokjam a méreteit, majd nagyon lassan mozogni kezdett bennem. Őszinte leszek az elején kicsit kellemetlen érzés volt, de ahogy egyre jobban megszoktam őt, rémesen jó érzés kerekedett ki belőle. A körmeimet belemélyesztettem a fiú hátába, aki továbbra is lassú tempóban mozgott bennem, hogy minél jobb legyen az élményem.

A vágy lassan eluralkodott rajtam és ahogy eddig Draco tette, én is felnyögtem. Hihetetlen érzés volt, ahogy ki és be mozog bennem ütemesen, egyre fokozva az ölemben a feszültséget. Draco közelebb hajolt az arcomhoz és lágyan megcsókolt. Ajkaink sósak voltak az izzadságtól, de egyáltalán nem érdekelt. Draco egy kicsit gyorsított a tempón és én lepődtem meg a legjobban, hogy szinte egyáltalán nem érzek már fájdalmat. Hangosan felnyögtem, amikor megéreztem az ujját a csiklómon, miközben feljebb emelte az egyik lábamat.

Nem sokkal később mind a kettőnk teste megfeszült és egymást ölelve élveztünk el. Draco óvatosan kihúzta magát belőlem, majd lihegve és enyhén kimerülve feküdt mellém.

-Jól vagy? Minden rendben? – fürkészett aggodalmasan, mire egy kimerült mosollyal fordultam felé.

-Jól vagyok Draco, tényleg. Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna az első alkalom. – fordultam felé és egy lágy csókot nyomtam az arcára. 

- Örülök, hogy így érzed. - nyugodt meg a fiú és felemelte a karját jelezve, hogy feküdjek a mellkasára. 

- Sajnálom, hogy miattam nem volt még neked olyan jó. - szomorodtam el kicsit, mire Draco felemelte az állam, hogy rá tudjak nézni. 

- Emie, tökéletes volt minden. Soha nem volt még ilyen jó senkivel. - nézett rám, de kételkedve pillantottam vissza rá. 

- Ezt most csak azért mondod, hogy nekem jobb legyen. Biztos rengeteg tapasztalt lánnyal volt dolgod. - húztam el a számat, mire a fiú elmosolyodott. 

- Először is, nem voltam együtt sok lánnyal. Másodszor, azért nem volt velük olyan jó mint veled, mert őket  nem szerettem. - nézett rám kedvesen, mire elöntött a boldogság. Nyomtam egy csókot az arcára, majd egymást ölelve szenderültünk álomba. 

Számíthatsz rámWhere stories live. Discover now