4.Fiori,furnicături,electricitate

8.5K 509 5
                                    

Ajunși înapoi la conac îl chemam pe medicul haitei pentru a se uita la rănile lui Ajax. Cayla stătea lângă sufletul lui pereche sperând sa se facă bine finca nu si-ar putea imagina viața fără el.
Doctorul:-Vă dura maxim o săptămână pana sa i se vindece rănile care sunt destul de adânci....trebuie supravegheat in rest este bine iar după ce se va trezi are nevoie de odihnă.
T:-Am înțeles nu va faci griji o sa avem grija de el.
După trei zile în care toți am avut grija de Ajax eu am stat și mam gândit la Nick....intrun fel îmi doream sa fiu cu el dar intrun fel îl uram pentru ce ia făcut lui Ajax cel care ma acceptat în haita lui care a avut grija și care mia fost mereu alături îl consider ca pe un frate. Cobor jos in sufragerie petru ai anunța pe restul sa aibă grija de Ajax și sa le mai spun ca ies sa mă plimb.
Alergam prin pădure simțind Cum vântul îmi bate prin blană era o senzație foarte plăcută și relaxanta mai ales după toate cele întâmplate. Mam oprit după un copac pentru ami lua hainele pe mine apoi mam întins pe iarba,încercând sa uit de toate petru câteva minute. Dar când sa mă relaxez mai bine aud niște sunete prin preasma mea cineva mă urmarea. Când mă ridic o persoana apare dintre copaci.
T:-Stai departe de mine.
N:-Te rog nu fugi de mine!
T:-Țiam spus sa stai departe de mine!!Lai rănit destul de grav pe Ajax dacă nu interveneam eu era sa îl omori!! Petru ce?! Pentru un amarat de teritoriu!Halal conducători mai sunteți!
N:-Nu doar ca ma provocat și nu mam mai controlat dar când te-am privit în ochi toată ură din mine a dispărut nu am mai fost în stare sa lupt. Și când te-am văzut ca îl cari pe Ajax în spate am crezut ca mor.
T:-Stai liniștit Ajax are un suflet pereche iar el pentru mine e ca și un frate nimic mai mult e singurul care ma primit în haita lui nu doar pentru puterea mea nu doar ca sa se folosească de mine nu ma primit doar în haita lui ci și în familia lui singura lui familie.
N:-Te rog vino cu mine vino în haita mea fii luna mea
T:-Nu știu....
N:- Promit ca o sa am grija și de haita lui Ajax cât timp se vindeca.
T:- Pana el se va face bine eu nu plec nicăieri.
N:- Dar după o sa vrei sa fi luna mea?
T:-Am sa Îți acord o șansă....asta însemnând ca accept sa fiu luna ta.
În momentul următor Nick sa apropiat de mine și ma îmbrățișat după care ne-am uitat unul în ochii altuia și toți fiorii mau trecut dar când buzele lui leau atins pe ale mele o gramada de furnicături și o anumita electricitate am simțit prin corp.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum