16.O noua șansa

1.8K 169 2
                                    

MELODY POV :
Mă trezesc cu o durere mare de cap dar spre sa îmi treacă. Mă dau jos din pat îmi fac rutina de dimineață și cobor jos în bucătărie unde îi găsesc pe Rouse și Vlad luând masa.
M:-Bună dimineața!
R:-Bună dimineața mami.
V:-Bună dimineața Melody...
M:-Ce ați spune ca astăzi sa facem o plimbare prin teritoriile varcolacilor? V:-Eu sunt perfect de acord.
R:-Eu nu cred ca am sa vin deoarece vreau sa rămân acasă pentru a mă plimba prin sat cu Stella.
M:- Ok dar sa ai grija.
R:- Ok mami
Eu și Vlad mergem la grajduri pentru a ne lua caii. Pornim calare spre pădurea varcolacilor iar un drum lung și liniștit ne așteaptă.
V:-Și spunemi ceva ce îți place să faci?
M:- Pai îmi place cel mai mult sa îmi petrec timpul cu familia iar singura mea familie pana acum a fost Rouse dar mai nou a mai apărut cineva în familia mea.
V:-Serios? Cine anume?
Observ cu Vlad își schimba dispoziția de la cea vesela la cea seroasa.
M:-Un barbat frumos care îl apreciez enorm de mult ca are răbdare cu mine.
V:-Aaa serios? Și Cum arata acest barbat?
M:- Pai arata super bine e brunet cu niște ochi în care te pierzi doar când îi privești iar personalitatea lui e de milioane.
V:- Pai și eu am cunoscut o fata care e super misterioasa cu un trecut cam trist dar care a făcuto foarte puternica. E foarte frumoasa deșteaptă și ador firea ei de luptătoare de care da dovada zi de zi apărându-si familia și regatul cu propria ei viata.
Povestind și nepasandune de nimic observam caii Cum încep sa se agite iar senzorii ca ceva sar putea întâmpla îmi sunt prezenți. Din tufe iese un copil cam de vârstă Lu Rouse care pare fugind de ceva.
C:-Fugitiii!!!
Ne atenționează micul copil.
M:-Vlad ia copilul și plecați de aici.
V:-Nu plec rămân cu tine.
M:-Fa ce îți spun!!!
Vlad urca copilul pe Felix iar apoi pornesc amândoi calare fugind în partea de unde eu și Vlad am venit.
Rămân singura auzind Cum o gramada de mișcări vin din direcția de unde acel copil a venit fugind. De odată sunt înconjurată de o haita întreaga condusă chiar de Alpha-ul acesteia. Toți erau transformați în lupi dar eu stau relaxata așteptând ca unul dintre ei sa spună ceva. Unul dintre lupi se apropie de mine și mârâie pentru a mă înfiora dar încep și eu sa mârâi la el. Lupul se retrage înapoi cu coada intre picioare.
A:-Cine ești de îndrăznești sa mârâi unuia din haita mea?!!
M:-Hmm se pare ca trebuie sa va arat ca sa știți cu cine stați de vorba.
Mă transform în lupul meu alb scoțându-mi ghearele și colții la iveala. Înălțimea mea îl întrece chiar și pe Alpha iar apoi încep sa urlu atât de puternic ca mai apoi în mai puțin de cinci minute toată acea haita sa fie înconjurată de vampiri.
M:-Acum ști cine sunt?
A:-Imposibil....regina vampirilor.
Ca mai apoi toți acei lupi sa își plece capul în fața mea cerându-si scuze ca au avut curajul sa mă înfrunte.
A:-Ne cerem scuze regina noi căutăm doar un copil care este foarte periculos. Unul dintre părinții lui era vampir iar mama era vârcolac iar acel copil este un hibrid nenorocit. Părinții iam omorât iar noi acum urmăream copilul deoarece a reușit sa scape.
Când am auzit ce a spus am rămas blocată deoarece este așa Cum au fost mama cu tata dar eu am moștenit doar gena mamei asta făcându-ma vârcolac nu un hibrid.
M:-Nu am văzut nici un copil așa ca sa nu cumva sa va prind pe teritoriul meu altfel veți avea de aface cu furia mea.
A:-Am înțeles regina.
În drum spre castel mam hotărât sa păstrez eu acel copil deoarece știu Cum se simte știu ca se considera un monstru dar sar putea sa nu fie un hibrid ci un simplu vampir sau vârcolac.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum