30.Din nou în Aceias situație

3.1K 219 9
                                    

Mă trezesc iar când deschid totul este în ceață. Încerc sa îmi mișc mâinile dar observ ca sunt legata în lanțuri de argint iar dacă mă mișc prea mult risc sa mă ard. Mă uit prin jur și observ ca sunt întro temniță. Pe ușă intra un barbat brunet cu ochii verzi. Se apropie de mine și îmi ridica capul prinzanduma de bărbie.
:-Ce avem noi aici?
T:-Ce vrei de la mine?
:-Eu? Eu nu vreau nimic...dar oamenii mei te vor moarta.
T:-Cine ești tu? Și de ce mă vor oamenii tai moarta?
:-Scuzama ce uituc sunt am uitat sa mă prezint. Eu mă numesc Oscar și sunt șeful vânătorilor. Oamenii mei erau de mult timp pe urmele tale și de multe ori au încercat sa te captureze doar ca sa te omoare pentru ați lua puterea pe care toți o vor. Iar eu fiind un om cu suflet mare team salvat spunându-le ca te voi face soția mea.
T:-Nu se va întâmpla asta niciodată. Eu sunt deja căsătorită după Cum ai observat oamenii tai mau luat chiar de la propria nunta.
O:-Ooo mare păcat dar nu e bai măcar am furat mireasa.
T:- Mai bine mor de cât sa mă căsătoresc cu tine!!!!
Simt Cum partea dreapta a fetei mă ustura. Nu am primit niciodată o palma dar acest jegos a dat în mine.
T:-Nimeni niciodată nu a dat în mine dar tu Îți permiți sa dai??
O:-Nu văd care e problema în curând vei fi soția mea pot sa fac ce vreau cu tine.
Oscar iese din temnița în care sunt blocată iar eu rămân singura și îmi plâng de mila. Oare Nick a observat absența mea oare copii sunt bine. As vrea sa îl contactez mintal pe Nick dar casa acestui Oscar este înconjurată de iedera care îmi slăbește puterile. Nu mă dau bătută și încerc : Ajutor....
Cu ultima picătură de putere am trimis acest link lui Nick care mai mult e ca o șoaptă. După asta sleita de puteri ochii mi se închid.

NICK POV :
Petrecerea sa terminat mai repede deoarece Tya nu sia mai făcut apariția. Toți suntem îngrijorați și încerc sa ne dam seama unde ar fi putut pleca. În timp ce stăteam pe canapea cu restul încercat sa găsim o explicație primesc un link de la Tya : "Ajutor...." vocea ei era atât de slăbită iar acest mesaj era mai mult ca o șoaptă. Ceva I sa întâmplat și am sa aflu. Alerg spre dormitorul nostru și simt un miros familiar pe care lam urat mereu vânători. Au pus mana pe ea și știu exact ce vor de la ea....Dacă îi fac vreun rău jur ca am sa îi elimin pana la ultimul.
N:-Kyra du copii în camera lor Zack tu vino la mine în birou.
Kyra duce copii în camerele lor....de când Tya a dispărut Lusy și Ianis în continuu întreabă de ea.
Ajuns în biroul meu Zack își face apariția.
N:-Trimite vorba la toate haitele sa se prezinte mâine la mine....se pare ca vânătorii vor război iar eu asta le voi da!

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum