10.Prieteni foarte buni

5.1K 354 4
                                    

Când am intrat în casa Kyra și Zack erau pe canapea și păreau atât de triști și îngândurati încât nu au auzit când am intrat pe ușă și mam îndreptat spre ei.
T:-Hei ce-i cu voi?
K:-O Doamne TYA !!!!!
Iar Kyra mia sărit în brațe la fel și Zack intre timp îmi îndrept privirea spre scari și îl văd pe Nick care arata groaznic avea cearcăne se vedea pe el cât de obosit și supărat îi.
Mam dus ușor spre el iar când sia ridicat privirea sa uitat la mine ca și Cum ar fi văzut o fantoma.
N:-Tya ești chiar tu?
T:-Nu...O fi stafia mea.Normal ca sunt eu dar cei cu tine în halul ăsta?
N:-Mai și întrebi!!! Acel vampir infect tea răpit și nu te găseam nici cum miam făcut o gramada de griji ca țiar putea face ceva și tu mă întrebi pe mine dc sunt în halul ăsta??!!!!
Era pentru prima data când Nick urla la mine era roșu de furie iar venele au început sa I se umfle. Pentru prima data îmi era frica de el .....sa apropiat mai mult de mine dar mam dat înapoi.
N:- Dar se pare ca tu ești bine mersi nush de ce miam mai făcut griji se pare ca a avut acel vampir grija de tine poate ar trebui sa mergi înapoi sunt sigur ca își face griji.
T:-Cum poți spune așa ceva?!! Ești un nesimțit bine am sa mă duc înapoi la el măcar el nu urla la el și nici nu mă trimite la altul așa Cum făcu tu!!!
Asta a umplut paharul mam luat și am plecat la lăsat pe Nick fără cuvinte la el și pe Kyra și Zack. Am început sa merg prin pădure de una singura iar dintro data simt Cum cineva îmi pune mana la gura și mă trage lângă un copac când sa îl lovesc îmi prinde mana iar la un moment dat îmi da drumul când sa îi dau una mă opresc văzându-l pe Peet spărgânduse de ras.
T:-Hahaha ce amuzant îi! !!!!!
P:-Trebuia sa Îți fi văzut fața.
T:-Nu cred ca vrei ca pumnul meu sa facă cunoștință cu fața ta albă. Dacă ai ști ce mai speriat!! Ești nebun.
P:-Îmi cer scuze dar nu mam putut abține. Totuși ce cauți singura prin pădure mai ales ca numai ce ai ajuns acasă ?
T:-Mda nu contează....
P:-Tya sa ști ca poți sa ai încredere în mine poți sa îmi spui ori ce ești singura mea prietena adevărată nu ca restul persoanelor false care stau pe lângă mine doar petru ca sunt bogat.
T:- Pai mam certat cu Nick și mia spus ca ar trebui sa ma întorc de unde am venit adică la tine....
P:-Mie îmi convine....totuși e un nesimțit ca face asta cu tine mai ales ca sunteți și suflete pereche dar va vedea el. Va regreta ca a făcut asta o sa Îți simtă lipsa apoi o sa înceapă sa te caute ca un disperat și nu te va găsi. Tya te invit ca o perioada sa vi sa stai la mine sa vadă ce greșeală a făcut desigur dacă vrei sa vi.
T:-.....ok am sa vin pentru ca am încredere în tine.
Și așa am pornit spre casa lui Peet iar din câte am înțeles e în împărăția vampirilor. În gând mi-am urat succes petru ca voi avea mare nevoie mai ales ca voi sta printre vampiri.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum