2.Nu poate fi el...

2.3K 202 4
                                    

Ascultati melodia de mai sus
DYLAN POV :
Mă privește în ochi iar atunci legătura se face. Mă dau în spate și îi spun:
D:-Nu poate fi adevărat eu nu am nevoie de un suflet pereche dar mai ales nu am nevoie de o snoaba ca tine....
Îi spun asta apoi plec de acolo ne mai vrând sa o văd. Am lăsat-o în viata deoarece nu o pot omor pentru ca este sufletul meu pereche iar moartea ei măr afecta și pe mine deoarece legătura a fost făcută.

MELODY POV :
După ce îmi spune toate alea pleca rămânând singura în acea peșteră. Mă simt atât de singura....sufletul pereche la care visam și speram sa îmi ofere iubire și protecție sa spulberat fiind schimbat cu realitatea cruda în care sufletul meu pereche este un monstru care a încercat sa mă omoare dar se pare ca de data asta ma lăsat în pace. Trista ies din peșteră dorindu-mi atât de mult sa mor deoarece rolul meu pe pământ nu mai are farmec. Acum sunt singura în pădure fiind bezna din cauza nopții...singura lumina este cea venită de la luna. Mă opresc la trunchiul unui copac unde încep sa plâng ca și un copil mic și sa mă întreb de ce am parte doar de răutate și respingere venită din partea persoanelor care ar trebui sa îmi fie alături de exemplu așa zisa mea familie sau sufletul meu pereche. Poate destinul meu este sa mor singura și fără ca cineva sa îmi duca lipsa.
Amintire din trecut.....
M:-Mami de ce soarele și luna nu sunt împreună pe cer? De ce odată apare soarele iar apoi apare luna soarele dispărând?
H:-Scumpa mea exista o poveste Cum ca a fost odată când soarele și luna erau împreună pe cer domnind împreună peste acest pământ. Dar universul nu ia vrut împreună așa ca ia despărțit în așa fel cad răsare unul celălalt sa apună iar așa ei nu se vor mai putea întâlni. Universul era gelos pe iubire lor așa ca ia despărțit. Soarele se simțea foarte singur așa ca universul ia dăruit norii care sa îi mai tina companie iar luna la el de singura se simțea primind în dar stele pentru ai fi alături. Ei rămânând pentru totdeauna despărțiți fiind acompaniați doar de nori și stele.
M:-Mami noi doua vom rămâne mereu împreună nu???
H:-Normal scumpa mea....Mereu Îți voi fi alături indiferent de ce se va întâmpla.
M:-Te iubesc mami și Îți mulțumesc ca mai adus pe lume
H:-Și eu te iubesc scumpa mea
Aducându-mi aminte de această amintire cu mama lacrimi și mai amare îmi apar pe chip. O admiram atât de mult pe mama mereu știa sa îmi răspundă la orice întrebare îi puneam iar răspunsul ei era precum o poveste. Tare as vrea ca acum sa fie în viata sa fie lângă mine și sa îmi spună ce sa fac și sa mă tina în brațe spunându-mi ca totul va fi bine.
Dimineața este pe aproape iar eu mă ridic și încep sa merg în adâncul pădurii sperând ca sfârșitul meu sa fie pe aproape. Ajunsa intrun luminiș după un copac iese o silueta înaltă. Când apare mai aproape de mine un pic de lumina îi bate pe față. Mă trag câțiva pași în spate dar acea creatura face mai mulți pași cât mai aproape de mine.
X:-SssssMai mai mai shhce avem noi aici....O sssssfrumoasa fata care sta singura prin aceasta pădure ssssplina de prădători.
Observ ca are niște gheare mari și lungi o față parcă mult prea îmbătrânita și o limba precum a unui șarpe.
X:-Ssssimt Cum sssssfarsitul ția venit.
Nu mă împotrivesc și îl las sa îmi facă ce vrea deoarece îmi doresc sa mor așa ca nu îl voi opri din a mă omora deoarece viata mea pe pământ nu mai are rost.
Se apropie amenințător de mine și își înfige ghearele în pieptul meu simțind Cum durerea creste pe măsură ce el le înfige mai adânc în mine. Încep sa urlu de durere vrând ca sfârșitul meu sa vina mai repede dar se pare ca îi face plăcere sa mă tortureaze se pare ca va fii o moarte lenta și dureroasa.

DYLAN POV :
O aud Cum țipă de durere iar apoi simt Cum pieptul îmi ia foc. Odată legătura creată pot simți durerile mari pe care le poate avea. Lupul meu este agitat și încep sa alerg spre locul unde se afla ea. Pana aici i se aud urletele durere care îmi chinuie urechile iar durerea din piept este îngrozitoare însemnând ca cineva o torturează pana va muri de durere.

MELODY POV :
Își scoate ghearele din mine eu aterizând pe pământ în agonia pe care mia provocat-o. Simt o mana Cum mă apuca de cap și mă ridica în sus apoi Cum ghearele lui intra din nou în mine dar de data asta mi le înfige în abdomen răsucindule încet în mine. Simt Cum ceva cald se scurge din mine asta însemnând ca este doar sângele meu. Cu ultima picătură de putere îmi țin ochii deschiși iar apoi ceva îmi atrage atenția în partea dreapta a corpului meu. La mai puțin de doi metri era chiar sufletul meu pereche iar pe chipul lui se citea furie,frica și tristețe. Îl privesc în ochii lui minunați și îi zâmbesc slab ca și un fel de rămas bun o ultima lacrima cazandumi pe față apoi totul devine înțețoşat iar în final căzând intrun întuneric total.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum