17.Zambete

2.1K 171 4
                                    

MELODY POV :
Ajung la castel iar în camera de zi pe canapea este băiețelul pe care îl cautau acei varcolaci. Mă apropii de el iar el se ridica în picioare. Îl analizez și îi observ frumoasele trăsături ale feței ochii albaștri și barul brunet exact ca și a lui Vlad.
T:-Îți mulțumesc ca mai salvat numele meu este Tim.
M:-Bună micuțule. Poți rămâne aici cât dorești promit sa te protejez de orice pericol asta dacă vrei și tu.
T:-Mulțumesc de când acea haita miau omorât părinții am devenit un fugar pana am dat peste voi și mati salvat.
M:-Ce ar fi sa faci cunoștință cu fetița mea Rouse.
Băiețelul se uita în spatele meu și o observa pe micuta Rouse iar când cei doi se privesc un zâmbet le apare amândurora pe față.
ROUSE POV :
Când privesc băiatul care vorbea cu mama bucuria creștea în mine deoarece în sfârșit nu voi mai fi singura în acest castel împreună le vom face o gramada de năzbâtii mamei și lui Vlad.
M:-Mergeți în camera ta Rouse apoi mai târziu poți sa îi arati împrejurimile.
O ascult pe mama și îi spun lui Tim sa mă urmeze. Ajunși în camera mea mă năpustesc cu o gramada de întrebări asupra lui.
R:- Deci Tim...câți ani ai?
T:-Am opt ani....tu?
R:-Eu am șase ani. Și sunt un vampir. Melody ma luat în grija deoarece părinții mei au fost omorâți de către regele care a domnit înaintea ei iar ea ma salvat și mă creste ca și pe proporție ei fiica de acea îi spun mamă.
T:-Și părinții mei au fost omorâți și tot mama ta ma salvat sper cândva sa îi pot răsplăti toată aceasta bunătate. Eu sincer nici nu știu ce sunt mulți îmi spun ca sunt în hibrid dar nu cred deoarece nu simt ca as fi și vârcolac și vampir în același timp. Habar nu am ce sunt.
R:-Nu îți fa griji mama își va da seama ce ești și atunci vei ști și tu.
DUPĂ DOI ANI.
MELODY POV :
Au trecut deja doi ani de când viata mea sa schimbat. Eu și Vlad ne iubim mai mult de cât se poate spune Rouse are deja 10 ani iar Tim 12 ani. Am aflat ca Tim este vampir exact ca și Rouse și se înțeleg de minune. Nu este zi în care cei doi sa stea despărțiți sau sa nu ne facă vreo farsa sau năzbâtie. Tim a început sa mă strige mama iar pe Vlad amândoi au început sa îl strige tata. Am mai avut câteva incidente cu Tim care câteodată noaptea se furișează afara împreună cu Rouse și fug în pădure iar eu mereu mă îngrijorez ca li sar putea întâmpla ceva așa ca toată noaptea sunt în alerta totala. Dar acum cei doi sau cumințit dorind sa se antreneze împreună cu mine și tatăl lor. Antrenamentele sunt ca o joaca pentru ei dar când copii obosesc eu și Vlad ne antrenam Cum trebuie iar eu mereu ajung doborâta de el. Peste trei zile eu împreună cu Vlad plecam în vizita pe teritoriul varcolacilor fiind invitați la nunta fiicei Alpha-ului Max care e vecinul nostru de teritorii și cu care mă intelg foarte bine. Când îmi este dor de antrenamente dure intre varcolaci mereu mă duc în haita lui unde sunt trata cu respect. Pe Max lam cunoscut acum un an când Rouse a plecat sa se plimbe cu Stella și nu sia dat seama când lea călcat teritoriul iar atunci eu am fost chemata sa îmi recuperez fetița. Mă așteptam să o văd legata sau ceva de genul deoarece ea e vampir dar când am ajuns după ea am avut surpriza sa o văd jucânduse cu alți copii. Nu credeam ca mai exista și persoane cu o inima buna în această lume și așa am ajuns sa mă împrietenesc cu Max și familia lui. Cred ca în ziua nuntii îi voi lua și pe copii deoarece sunt sigura ca nu vor vrea sa stea singuri în palatul ăsta mare.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum