24.Antrenament

1K 67 9
                                    

ANISIA POV:
Ma trezesc si observ ca deja este după-amiaza ma uit langa mine si observ ca nu este asa ca ma ridic din pat si merg pana la dulap unde imi găsesc o pereche de blugi si o bluza de culoare albastru deschis apoi imi prind parul într-un coc lejer. Cand ajung in bucatarie il vad pe Toni in fata aragazului gătind ceva.
T:-Neata raza de soare te-ai trezit ?
A:-Mda...tu de la câte esti treaz?
T:-Nu de mult deoarece eram hotărât sa iti pregătesc micul dejun
Ma duc si imi pregătesc cada pentru o baie calda deoarece vreau sa ma relaxez putin. Apa calda si cu spuma parca ma îmbrățișeza închid ochii si imi relaxez toți muschii.
Trebuie sa fi atenta pericolul pandeste peste tot ai grija de tine si eu voi avea grija de tine chiar daca tu nu STI eu mereu voi avea grija de tine....
Deschid ochii si imi dau seama ca am primit un mesaj mintal de la un anonim oare la ce pericole se referă. Ies afara din baie si ma îndrept spre dulap unde imi aleg in tricou alb si o pereche de pantaloni scurți negri imi prind parul intr-o coada ma încalț cu niște bascheti vișinii si apoi cobor jos in bucatarie pentru a-mi lua un măr.
Alerg usor pentru a ma încălzi deoarece vreau sa fac un pic de antrenament ca sa imi intru in foarma nu vreau sa ma îngraș si vreau sa imi mențin si corpul sănătos si puternic. Alerg prin minunata pădure ador mirosul brazilor care ma înconjoara si lumina spatelui cum pătrunde prin frunzele copacilor oferind putina umbra acompaniata cu lumina soarelui.
L:-Vad ca te bucuri de acesta zi minunata
A:-Mda...dar ce cauți tu aici ?
L:-Nu am voie sa imi fac plimbarea de dimineata?
A:-Ba da o poți face liniștit si eu trebuie sa ma apuc de antrenament
L:-Ce spui de o mica lupta între noi un mic antrenament
A:-Chiar aveam nevoie de un manechin pe care sa il pot lovi si tu esti perfect.
L:-Se pare ca pisica și-a scos ghearele
Eu si Lucas ne poziționăm fata in fata la o distanța de doi merei unul de celălalt.
L:-Doamnele mai întâi.
A:-Te corectez DOMNIȘOARA pentru tine
Ma repezeam asupra lui dar mi-a evitat lovitura pe care vroiam sa i-o aplic ajungând in spatele meu prinzanduma de mâini si ducând o mâna la gâtul meu
L:-Nu asa repede Riști sa fi omorâta daca te grabesti
A:-Oh mai lasă-mă hai inca o data.
Ma pregătesc sa il atac din nou de data asta s-ar in aer pentru al dobora dar se da intr-o parte ma prinde de mâna si ma trântește de sol apoi se urca peste mine imobilizanduma la sol.
L:-Te grabesti Draga mea
Se uita la mine iar eu pur si simplu mam blocat aducându-mi aminte de antrenamentele cu el. Datorită lui stiu sa ma apar deoarece a avut răbdarea necesară sa ma antreneze dar de ceva timp cum nu mam mai antrenat am cam uitat.
L:-Se vede ca nu te-ai mai antrenat de cand ai plecat de langa mine ai cam neglijat asta si nu e bine deoarece Riști sa ajungi ranita sau chiar omorâta. Uite daca vrei ne întâlnim in fiecare dimineata aici pentru antrenament esti de acord?
A:-Ce vrei la schimb?
L:-Siguranța ta e tot ce vreau nicodata nu o sa iti cer ceva la schimb
A:-Ok atunci accept sa ma antrenez cu tine
L:-Ma bucur atunci ne vedem maine dimineata la aceiași ora aici
A:-Ok
L:-La revedere Anisia

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum