51.Singura

2.5K 206 17
                                    

Sunt singura prin pădure ca de obicei deoarece tata ma alungat când eu aveam 16 ani acum având 18. Am învățat sa supraviețuiesc singura și sa îmi port tot singura de grija. Motivul pentru care ma alungat este faptul ca el nu a mai ieșit din depresie ba mai rău a devenit spunându-mi ca trebuie sa plec pentru ca prea multe amintiri îi aduc în legătură cu mama dar mai ales ca atunci când se uita în ochii mei o vede pe ea iar apoi a spus ca nu mai suporta și ca vrea sa o ia de la început și sa fie singur. Am ieșit pe poarta castelului plecând cu un mic rucsac unde miam pus câteva haine. De atunci am început sa cutreier acest pământ. Va am stat în peșteri ba în niște cabane părăsite. Întunericul a devenit prietenul meu deoarece doar noaptea mă simțeam în siguranță datorita luminii lunei. Odată cu plecarea mea de la castel au încetat și visele cu mama poate ca și ea ma părăsit dar sincera le dau dreptate cine ar vrea sa îi fie alături unui monstru ca și mine. Singurătatea e singura mea prietena care mi-a mai rămas. Acum încerc sa trec neobservata pe teritoriul fostei mele familie care odată cu moartea mamei ura a început sa crească față de mine. Când am crezut ca nu ma observat nimeni un gardian ce patrula ma văzut și a început sa strige după mine. Încep sa alerg cât pot eu de reped încercând sa scap de el. Dar îl aud Cum își anunță Alpha-ul ca un străin e pe teritoriul lui iar acel străin fiind eu. Simt Cum sunt înconjurată de lupi ca apoi sa apară în fața mea un lup cafeniu care sare peste mine.
N:-Ușor....Lucas este nepoata mea.
Se sa jos de pe mine și mă ridic pentru al privi pe Alpha Nick Cum mă analiza din cap pana în picioare.
N:-Ai încălcat o regula de a noastră pe care noi vârcolacii o respectam. Dacă intri pe alt teritoriu vei fi pedepsita iar tu intrând pe teritoriul meu vei fi pedepsita.
M:- Dar.....fac parte din această familie.
N:-Ba nu.....poate ca ești nepoata mea dar nu faci parte din aceasta familie. Luați-o și duceți-o în fața conacului unde va avea loc pedeapsa.
Sunt luată și dusa în fața conacului. Acolo se aduna toată lumea...chiar și Tya...Zack perechea lui mătușa Lusy care este singura care mă privește cu mila și regret lângă ea stând Marck împreună cu verișorul meu David iar lângă ei stând unchiul Ianis cu Bonnie și fetița lor Ariana.
Lângă Tya sta Nick care da porunca unui vârcolac sa se apropie de mine. Acesta își scoate ghearele și le baga încet în spatele meu. Această acțiune este atât de dureroasa încât încep sa urlu de durere. O aud pe mătușa Lusy Cum striga sa se oprească dar degeaba ca Alpha îi face semn sa continue. Mai repeta asta a doua oară a treia oară iar a patra oară e și mai dureros simțind Cum sângele se scurge din mine. Închid ochii apoi încep sa o strig pe mama în gând pentru a mă scăpa de acest chin.
Mama te rog ajutama.....nu mai rezist te rog nu părăsi și tu de tot. Știu ca sunt un monstru dar nu vreau sa mor așa...vreau sa am și eu șansa de ami găsi sufletul pereche sau dacă nu te rog dami șansa aflu și eu ce este iubirea....te rog Mamă!
Mă las în voia sortii iar apoi aud o voce atât de familiara su care mia lipsit atât de mult.... Frumoasa mea fetiță...nu team părăsit dar tu mai blocat nemaiputand sa apar în visele tale. Mereu Îți voi fi alături iar ceea ce a făcut tatăl tău șocat chiar și pe mine dar îl cred ca îi este greu și poate vrea ca o perioada sa fie singur. Ia puterea mea țio dau toată ție!!!
După ce mama spune aceste cuvinte simt Cum ceva crește în mine.
TYA POV :
O văd Cum mai un pic și moare dar ceva se întâmplă. Ochii încep sa îi lumineze puternic apoi tot trupul I se ridica în aer iar o lumina puternica apare în jurul ei. Când revine înapoi la sol rămân socata. Era un lup alb care strălucea precum o stea iar un ochi avându-l albastru precum ai lui Hope iar celălalt era ca a lui Melody alabastru cu o linie roșie care îl înconjoară. Asta înseamnă un singur lucru Hope ia dat fostele ei puteți lupul lui Melody fiind fostul spirit al lunii. Toții închina în fața ei mai puțin familia mea.
M:- aștept sa te închini în fața adevăratului spirit al lunii. Doar eu țiam dăruit din puterea mea pentru a supraviețui în lumea asta cruda. Mama ta a fost tot o luna iar după ce tea născut a făcut sacrificiul de a te proteja cu propria viață sperând ca tu sa supraviețuiești și sa nu fii prinsa de vânători. Iar mie fiindu-mi mila de situația ta țiam dat din puterea mea. Nu mi se pare frumos sa Îți respingi propia nepoata. Nu e vina ei ca scumpa noastră Hope sa dus. Ea rugat sa fiu lupul ficei ei Melody deoarece toți ați respins-o și alungat-o din inimile voastre chiar și tatăl ei. De acum înainte Melody va avea voie sa stea unde vrea ea și sa meargă unde îi dorește inima. Dacă vreo unul dintre voi are ceva de comentat sa vedem Cum veți rezista furiei lunii.
După ce adevărată luna mi-a spus asta am tăcut fără a mai scoate un sunet. Se pare ca fetița mea Hope își iubește mult fata dacă a trimis însuși prima luna ca lup al ei.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum