20.Fuga

1.8K 168 9
                                    

Ascultati melodia de mai sus
MELODY POV :
Pana la urma reușesc sa deschid ochii și îi văd pe Vlad, Tim și Rouse cum stau lângă patul meu și plâng.
M:- De ce plângeți?
Toți se uita la mine ca și Cum as fi reînviat din morți pai practic asta am făcut.....
V:- O doamne Melody....
Vlad vine și mă strânge în brațe de parcă as pleca undeva dacă miar da drumul. Tim și Rouse vin și eu și mă iau în brate apoi îmi zâmbesc încă având lacrimi în ochi.
R:-Te rog nu mai fa asta pentru ca dacă te pierd și pe tine viata mea pe acest pământ nu mai are rost tu ești singura pentru care inima mea mai bate tu ești singura pentru care eu mai am un rost pe acesta lume.
T:-Nici eu nu vreau sa te pierd în tot acest timp ai avut grija de mine și miai oferit dragostea de care duceam lipsa iar pentru asta Îți mulțumesc mami....
Lacrimile nu mi se mai opreau la auzul acestor cuvinte venite din partea lor. Se pare ca mama a avut dreptate în legătură cu ei....Dacă eu as pleca viata lor sar termina și pentru ei eu fiind singura lor speranța. Mă ridic și îi iau pe cei doi micuți în brațe iar apoi mă uit spre Vlad și îl iau în brate ca mai apoi sa îl sărut cu atâta dragoste încât credeam ca nu voi mai putea vreodată sa o fac.
DUPĂ DOUĂ DOUĂ LUNI....
VLAD POV :
Au trecut doua luni în care eu și Melody suntem mai apropiați ca niciodată iar copii sunt foarte fericiți vazandune așa. În ultimul timp amândoi mă striga tata iar Tim a început sa îi spună mama la Melody iar asta este minunat. Voi face tot ce îmi sta în putere sa îmi protejez familia și sa nu o mai văd pe Melody suferind. Ea merita tot ce e mai bun deoarece ea ne oferă toată grija și iubirea ei.
MELODY POV :
În astea doua luni sau întâmplat multe Vlad ma marcat iar legătură noastră a devenit mai strânsă iar de când eu și Vlad am avut prima noapte de dragoste viata mea e tot mai frumoasa. Senzația de greata nu a întârziat sa apară asta însemnând ca sunt însărcinată iar acest gând mă bucura enorm de mult. Nu le dau vestea lână deseară la cina când vom fi toți. Abea aștept sa le văd reacția tuturor iar gândul ca voi fi din nou mămica mă bucura enorm punându-mi în minte gândul ca pe acest copil și pe Rouse împreună cu Tim îi voi apărea cu propria mea viata. Seara se lasă greu iar cina în familie va avea loc cam întrun sfert de ora. Mă duc jos unde va avea loc masa ca sa îi găsesc deja pe copii așezați la locul lor. Mă uit spre ei și le zâmbesc acum așteptând doar ca Vlad sa își facă apariția.
M:-Unde este tatăl vostru?
T:-A spus ca vine imediat....
M:- Ok
După cinci minute de așteptare își face apariția și Vlad iar emoțiile îmi cresc odată ce și el sa așezat la masa.
M:-Vreau sa va anunț ceva foarte important...
V:-Ce anume?
M:- Pai....sunt însărcinată!
Mă uit spre ei și Vlad mai un pic ca sare în sus de bucurie Tim este cu zâmbetul pana la urechi iar Rouse era cât pe ce sa se înece cu mâncare.
R:-P-p-poftim??
V:-Tu vorbești serios?
M:- Da vorbesc foarte serios.
Vlad vine spre mine și mă sărută iar Tim vine sa mă ia în brațe dar Rouse se ridica de la masa și iese afară. Mă duc după ea dar viteza ei de vampir a ajutato deja sa se facă nevăzută. Gândul ca i sar putea întâmpla ceva mă omoară mai ales ca afara este noapte.
ROUSE POV :
Nu îmi vine sa cred ca mama este însărcinată.....acum sigur mă va părăsi deoarece acel copil va fi al ei nu ca și mine sau Tim copi găsiți pe drum. Nu am sa mă mai întorc nu vreau sa îi distrug fericirea și nici nu vreau sa sufăr atunci când ea ma va ignora și mă va feri de dragostea ei oferindu-io doar copilului ei adevărat.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum