20.Speranta

926 76 2
                                    

ANISIA POV:
Toni e plecat de trei zile in care nu mai stiu nimic de el si încep sa imi fac griji in privința asta. Hotărăsc sa il mai sun inca o data si spre surprinderea mea raspunde.
T:-Da scumpo?
A:-Ce Dumnezeu faci cu telefonul ala si de ce mama dracului nu STI sa dai nici un semn de viata ?!!!!
T:-Ăăăăă imi pare rau iubire dar am fost foarte ocupat..
A:-Foarte ocupat? Cu ce anume ?
T:-Treburi pe care tu nu le-ai înțelege scumpo.
X:-Am venit ca sa vedem cum putem rezolva..
Aud o Voce de femeie care spune asta si atunci lacrimi imi apar.
T:-Trebuie sa închid iubito te iubesc ai grija de tn.
A:-Dar...
Dar degeaba deja a inchis, cad jos plângând știind ca este cu alta femeie doar am auzit-o si imediat a inchis stau si ma gândesc daca ma mai iubește daca tot caută motive sa plece si sa fie cu altele chiar nu înțeleg ce se întâmpla.
TONI POV:
Era cat pe ce sa ma prindă doamne ajuta ca am inchis la timp altfel nu stiu ce ma faceam daca isi dădea seama. Tot ce sper e sa nu bănuiască nimic fiindcă altfel totul va fi ruinat.
ANISIA POV:
Au trecut doua saptamâni de cand nu am mai vorbit cu Toni si încep sa imi fac griji de cand mi-a inchis repede telefonul nu am mai vorbit cu el deloc si tare imi este frica sa nu fi facut ceva mai ales ca am auzit atunci acea voce de femeie tot ce sper e ca el sa fie bine si sa nu ma dezamăgească din nou e tot ce sper pentru ca nu as mai rezista ca el sa imi faca asta. Degeaba am sperat sa ma sune nu ma sunat degeaba sper sa imi scrie măcar un mesaj sunt sigura ca nu o va face încep sa cred ca degeaba sper ca el se mai gândește măcar vreun pic la mine sa vadă daca sunt bine sau măcar daca mai trăiesc.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum