PARTEA A III. VOL 3 Capitolul 1

1.7K 135 11
                                    

"La răspunsul vostru pozitiv legat de continuarea cărții am hotărât sa public in continuare începând cu capitolul 3 al cărții mele. Va mulțumesc pentru susținere si pentru ca imi votați cartea si ca mi-o citiți. Aștept in continuare susținerea voastră la fiecare capitol pe care il voi posta de acum in colo."
In imaginea de sus este Toni
AUTOR POV:
După moartea Lu Melody Vlad împreuna cu Rouse , Tim , Toni au încercat sa aibă grija de regatul lor. După 10 ani Vlad muri iar Tim ajunsese rege deoarece era cel mai mare dintre frați iar Rouse i-l ajuta pe Tim la conducerea regatului fiind prințesa vampirilor. Toni avea 21 de ani si ii plăcea sa alerge si sa se antreneze prin pădure el fiind vârcolac ca si părinții lui. De când mama si tatăl lui au murit sa distanțat fata de Tim si Rouse care încercau sa ii fie aproape dar Toni mereu le reproșa ca erau părinții lui adevărați si nu suporta gândul ca ia pierdut așa ca sa distanțat fata de ei stand mai mult in pădure iar noaptea furisanduse in castel pentru as mai schimba hainele si pentru a dormi.
TONI POV:
Au trecut mai bine de 13 ani de când mama a murit si imi este atat de dor de ea. Am crescut fara dragostea ei lângă mine fara prezenta ei si asta m-au făcut demonul care sunt azi. Pe Tim si Rouse ii evit deoarece nu mai vreau sa ii privesc in ochi aducându-mi aminte cat de Fericiți eram cu mama si tata lângă noi. Tim a ajuns rege iar Rouse ia ramas alături pentru a conduce împreuna. Iar eu stau toată ziua prin pădure iar noaptea ma întorc la castel pentru a dormi. Seara se lăsase iar eu ma îndrept spre camera mea sărind către balconul acesteia. Imi iau o geanta imi pun câteva haine cu gândul de a porni in lume si ami creea propria haita. Cat despre sufletul meu pereche nu voi avea nevoie daca singur sunt singur ramân nu vreau sa imi rănesc suflete pereche cu personalitatea mea sunt un demon si așa voi rămâne. Ma poziționez in fata balconului sărind jos uitându-ma spre castelul care mi-a fost casa si in care eu m-am născut lasându-l in urma pentru o noua viata.
DUPĂ DOI ANI...
Au trecut doi ani de când am plecat de pe teritoriul vampirilor ajungând pe un nou teritoriu făcându-mi propria haita. Haita mea e cea mai mare dintre toate haitele si fiind cea mai puternica. Kevin este Beta-ul meu iar Eduard este al treilea in comanda iar eu fiind alpha. Pana acum viata mea sa rezumat in a conduce haita a cuceri teritorii si a ma culca cu tot felul de fete. De preferabil cele de la 16 ani in sus pentru ca atunci satisfacția e mai mare ele fiind de obicei pure. Cei doi prieteni ai mei și-au găsit perechile si mereu imi spun ca si eu mi-l voi găsi cândva dar mereu le spun ca nu vreau un suflet pereche nu vreau sa devin slab așa ca ei. Astăzi voi ataca haita Wolf-Sun pentru a se supune in fata haite mele Wolf-Darkness. Pornesc spre teritoriul lor luându-i prin surprindere când pornim atacul. Alpha-ul haitei se supune in fata haitei mele spunând ca mi-o va dărui pe fata lui in vârsta de 17 ani daca le voi cruta viata si haita. Ideea imi convine pentru ca as cam avea nevoie de o sluga in conacul meu si noaptea de o jucărie.
T:-Daca nu e pura nu am nevoie de ea.
A:-Va asigur ca nimeni nu sa atins vreodată de ea.
T:-Atunci la apusul soarelui doi dintre lupii mei vor veni după ea pana atunci sa fie gata.
A:-Am înțeles.
Abea aștept sa vad pe ce am pus ghearele dar pana atunci mergem spre haita pentru a ne anunța victoria.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum