8.Vampirul

6.3K 374 12
                                    

Am ajuns acasă iar Kyra ma chemat în camera ei pentru a vorbi ceva cu mine.
K:- Ma bucur ca mai am cu cine sa vorbesc și sa stau înainte nu aveam cu cine sa stau eram singura fata din casa dar acum ca ai apărut tu totul e mai bine. Iar despre Nick pot spune ca e îndrăgostit pana peste cap de tine te iubește cu adevărat nush ce ar fi în stare sa facă dacă tear pierde.
T:-Mulțumesc Kyra pentru aceste cuvinte frumoase.
K:-Hai sa te pregătim!
T:- Pentru ce sa mă pregătesc?
K:-Nick are o surpriza pentru tine și mia spus sa e ajut sa te pregătești.
T:-Ah...ok
Începem prin ami alege o rochie...Kyra cauta prin garderoba ei și îmi da sa probez o rochie de culoare albastra închis fără bretele cu decolteu nu prea adânc și scurta pana deasupra genunchilor. Iar în picioare am sa port o pereche de sandale tot albastre so puțin înalte.
K:-Arăți minunat mai avem un pic de lucru la machiaj apoi parul și ești gata.
K:-Ești gata!
Mă uit în oglinda și rămân uimita...Kyra mi-a aplicat un machiaj simplu nu prea strident iar parul este prins intrun coc frumos aranjat și o coroniță. Arătăm minunat și asta datorita Kyrei.
T:-Wow. Mulțumesc Kyra pentru tot ajutorul
K:-Nu ai pentru ce....as face ori ce pentru sora mea de suflet.
Când am coborât jos în camera de zi Nick ma aștepta îmbrăcat intrun costum elegant iar reacția lui când ma văzut a fost memorabila.
N:-Woww!!! Arăți minunat!
T:-Mulțumesc
Și astea fiind spuse am urcat în mașină pornind spre un restaurant destul de fitos din câte am înțeles.
După ce am mâncat Nick a propus sa mergem intrun loc special ....și în mai puțin de 30 minute am ajuns intrun luminiș micuț înconjurat de pomi și un lac în mijlocul lui. În timp ce priveam spre lac Nick scoate o cutiuță mica din buzunarul de la pieptul lui.
N:-E pentru cea mai frumoasa luna pe care o poate avea un alfa.
T:-Nick nu trebuia...
N:- Doar deschide - l
Când deschid cutia un lănțișor auriu și finut cu o piatra roșie în forma de inima se odihnea pe pernuta moale a cutiei în care era.
T:-Nick este superb
N:-Acum mereu o particica din inima mea va fi cu tine.
Îl pun la gatul meu și îi spun:
T:-Mereu o sa îl port cu mine. Te iubesc!
Apoi mă apropii de el și îl sărut iar el îmi răspunde. Acest sărut revine tot mai profund pana când un zgomot de aude din spatele nostru.
Ne ridicam repede...dar ceva îl doboară pe Nick apoi vine fulgerător spre mine. Era un vampir numai eu pot fi atât de rapizi. Încerc sa îl dau jos de pe mine dar nu reușesc. Nick se ridica și îl ia de pe mine dar vampirul îl doboară din nou aruncândul intrun copac iar acesta căzând peste Nick. Încerc sa mă ridic dar acel vampir se apropie din nou de mine de data asta punându-mi o batista la nas și la gura. Încerc sa mă eliberez dar sunt Cum ușor ochii încep sa mi se închidă și când intrun somn profund.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum